Leiebil Washington DC

Gratis ekstra sjåfør med din Washington DC bilutleier

Gratis ekstra sjåfør med din Washington bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Washington. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Washington er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

 

Kjent som 'The Evergreen State' på grunn av statens jordbruk og fruktproduksjon, i tillegg til mye villmark og tette skoger, så er Washington en minneverdig og givende stat å besøke hele året. Egen bil må du ha for å kunne komme deg rundt her nordvest på Stillehavskysten, men du trenger ikke lete lenger enn Alamo bilutleie. Alamo har et stort utvalg moderne, pålitelige biler tilgjengelig. Enten du flyr til Seattle-Tacoma (SEA-TAC) Internasjonal Flyplass vest i staten, eller Spokane Internasjonal Flyplass i øst.

Opplev Seattle

Hvis du ankommer SEA-TEC bør første stoppested være Seattle by som er lokalisert på Isthmus, midt mellom der Stillehavet kommer inn i fra vest, kjent som The Puget Sound og innsjøen Lake Washington med sine berømte flytende broer. Etter å sett på utsikten fra tårnet The Space Needle kjør direkte til sentrum for shopping, restauranter og et yrende natteliv. Her finner du også det berømte markedet Pike Place Market som er det eldste jordbruksmarkedet i USA. Dette levende markedet langs sjøen på Elliot Bay inneholder restauranter, bokselgere, antikviteter, butikker for samlere i tillegg til friske jordbruksvarer på rekke og rad, sjømat og lokal brukskunst.

 

Utsikt som tar helt pusten fra deg

Med den praktiske leiebil-servicen fra Alamo kunne det ikke være enklere å kjøre nordover fra Seattle mot byen Bellingham, her finner du attraksjoner som Whatcom Falls Park og hvaltitting utover Georgia Strait, i tillegg til populære cruise til øyene San Juan Islands. Kjør ifra Bellingham på motorvei 542, Mount Baker Highway tar deg igjennom skogen Mount Baker-Snoqualmie National Forest med nesten 10 mil gjennom skogen med fantastisk utsyn mot fjellene, inkludert Heather Meadows og hele veien opp til Artist Point. Kjør videre østover langs North Cascades Scenic Highway, følg langs Highway 20 mot North Cascades National Park med fjell, innsjøer, skog og den western-inspirerte landsbyen Winthrop. Sørover fra Seattle, finner du The Olympic National Park som står på UNESCOs verdensarvliste og er et Internasjonal Biosphere Reserve som inneholder forskjellige økosystemer som landets eneste tempererte regnskog. Det populære vintersportssenteret Hurricane Ridge har en fantastisk utsikt bare et par timers kjøring fra Seattle, hovedstaden Olympia er også vel verdt et besøk.

 

Med attraksjoner som spenner seg fra vulkanske fjell til frodige vingårder, tømmerbruk og Grand Coulee Dam så er staten Washington er sted som roper etter å bli utforsket lenge og vel, nyt den fine utsikten du finner rundt hver eneste sving på veien.

 

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

 

De mest populære stedene å leie bil i USA