Circle Icon - Car and Alamo Logo

Leiebil USA

Gratis ekstrasjåfør for leiebiler i USA

 

Del sjåførerfaringen med vårt spesialtilbud med gratis ekstrasjåfør i USA.

 

Lei en bil hos Alamo og du kan slutte deg til erfarne uavhengige turister som har funnet ut at den beste måten å utforske det "ekte" USA på er med bil. Bestill i dag og dra fordel av rimelige leiebiler mens du er i Nord-Amerika. Våre amerikanske leiebilavtaler tilbyr fullt inkluderende forsikring slik at du kan nyte utenlandsoppholdet ditt. Dessuten har vi som mål å levere en rimelig, fleksibel leiebiltjeneste for å gi en god start på en reise for livet.

 

Når du har bestemt deg for et startpunkt for reisen, kan du hente leiebilen på en av våre mange sentrale steder, som for det meste ligger nær motorveien. Alamo har et bredt utvalg av depoter hvor du kan hente eller levere inn leiebilen, inkludert flyplassene ved alle amerikanske storbyer. 

 

Du kan kaste deg ut i eventyret på et utmerket system av veier som går på kryss og tvers av de 9,6 millioner kvadratkilometerne som utgjør "Lower 48", eller det kontinentale USA, fullstendig frigjort fra de strenge tidsskjemaene til både busser og tog.

Vurder å sjekke ut skyskraperne i Manhattan eller beundre bybildet i Chicago fra Lake Shore Drive. Alternativt kan du kanskje besøke de store sjøene (the Great Lakes) eller gjør dette til utgangspunktet for å utforske ikoniske Route 66. Den er ikke lenger en aktiv motorvei, men skjærer seg gjennom syv stater på sin 2500 kilometer lange tur vestover til Stillehavskysten og Santa Monica i California. 

 

Hvis du vil se naturlige underverk, kan du besøke Yellowstone nasjonalpark, verdens mest aktive geotermiske region. De 3468 kvadratkilometerne tilbyr minst 300 geysirer, inkludert "Old Faithful", samt et rikt dyreliv, forsteinede skoger, fosser og kløfter. 

 

Uansett hvilke planer du har, er Alamo det opplagte valget for billige leiebiler i USA, med over 300 lokasjoner og rimelige leiebilpakker.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som: