Leiebil Georgia

Gratis ekstra sjåfør med din Georgia bilutleier

Gratis ekstra sjåfør med din Georgia bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Georgia. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Georgia er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

 

Enten du lander på Savannah Internasjonal Flyplass i øst, eller Columbus Metropolitan Flyplass til vest, så vil Alamo ha din leiebil stående klar for deg. Vårt enkle online booking system og vårt gode utvalg av moderne og pålitelige biler gjør at vi kan tilby den beste og rimeligste billeie-tjenesten i Georgia. Vi sørger for å gi deg sinnsro og friheten til å nyte din ferie i 'the Empire State of the South'.

Atlanta, Georgia, USA downtown skyline.

Sørstatenes prakt

Byen Savannah er kjent som 'the Hostess City of the South' (vertinnebyen i sør), og trekker til seg millioner av besøkende hvert år som kommer for å vandre mellom de historiske bygningene med den elegante viktorianske arkitekturen. Å gå gjennom plazaene og de grønne parkene i 'Savannah's Historic District' er som å gå tilbake i tid; byen gir et bilde av gammel sørstats-sjarm og gjestfrihet. I Sørvest Georgia fanger 'the Pebble Hill Plantation' nær Thomasville et falmende bilde av glanstidene til Antebellum-eraen med sin majestetiske arkitektur. Hagene gir deg ro og fred, mens hovedhuset fungerer som et stort museum.

 

Golf

Om golf er din store lidenskap så er Georgia det perfekte stedet å være. Rett ned langst kysten fra Savannah har Sea Islands to golfbaner i verdensklassen, samt et luksus spahotel og mange andre attraksjoner. Den 13 kvadratkilometer store Stone Mountain Park er bare en kort kjøretur fra Atlanta og inkluderer en skulpturpark, to golfbaner, turstier og mange andre utendørsaktiviteter i vakre naturomgivelser. Jekyll Island, som var et privat feriested for rikfolk i førkrigstiden, er nå åpen for alle og inkluderer en spektakulær golfbane blant mange andre herligheter.

 

Livet på veien

Med din leiebil vil du selvfølgelig ta nytte av de åpne veiene for å få sett så mye av staten som mulig. Route 76 gjennom Chattahoochee-Oconee National Forest gir deg statens mest naturskjønne kjøretur, der får du sett alpelandsbyen Helen og noen vakre utsikter. Skogen kan også friste med en rekke utendørsaktiviteter som hesteridning, turgåing, kayaking og fisking.

 

Når du returnerer til Atlanta kan du stikke innom Martin Luther King Jr National Site hvor du vil finne Ebenezer Baptist Church, hvor noen av borgerrettslederens sterkeste prekner kan bli hørt. Her ligger også hans grav på en mursteinøy omringet av speilklart vann.

 

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

 

De mest populære stedene å leie bil i USA