Leiebil Hawaii

Gratis ekstra sjåfør med din Hawaii bilutleier

Gratis ekstra sjåfør med din Hawaii bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Hawaii. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Hawaii Big Islands er helt problemfritt , og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

 

Hawaii er den perfekte destinasjonen om du er på utkikk etter uberørt, naturlig og fantastisk landskap. De fleste ankommer ved Kahului flyplass, den regionale flyplassen for øyene, og det sentrale punktetde fleste reiser videre til sine endelige destinasjoner fra. Ved ankomst blir du umiddelbart møtt av vennligheten og hjelpsomheten til den lokale befolkningen, som gjerne hjelper deg med råd om lokale attraksjoner og aktiviteter du bør besøke når du er på øyene. Hawaiianerne er meget stolte av sin identitet og kultur og deler mer enn gjerne med besøkende.

Hvor enn du drar i Hawaii vil du alltid kunne ha de varmeste og mest velgjørende opplevelsene med vennlige og gjestfrie mennesker i den flotteste naturen du kan tenke deg. Overalt hvor du ser vil du finne betagende skjønnhet; rene og hvite strender som man skulle tro ingen hadde satt sin fot på før, og høye fjell med dype skoger og utrolige vulkaner.

 

Øyhopping mellom øyene er en vanlig aktivitet når man besøker Hawaii. Dette gjør at man kan oppleve de kulturelle nyanseforskjellene på de forskjellige øyene, og Molokai er en spesielt populær øy å besøke i så måte. Igjen er det kritisk å ha tilgang til en leiebil for å kunne utforske området, selv om det bare er en eneste vei på hele øya! Til tross for at man trenger leiebil for å oppleve alle de fantastiske aspektene av øya er det så lite trafikk på Molakai at det ikke finnes trafikklys og kjørestilen er høflig, respektfull og forsiktig, både for fastboende og besøkende.

 

Både Maui og Molokai lever opp til sin kulturarv, og det finnes ingen neonskilt, fastfoodsjapper eller casinoer – kun en behagelig, avslappet livsstil der fiskere lander fangsten sin hver dag, og den ferske fisken finner veien til restaurantene slik at du kan nyte et flott måltid om kvelden. Strendene er fantastiske og regnskogene er tettvokste, fulle av eksotisk liv, med guider som navigerer deg gjennom dem med trygg hånd. Ingenting her er ødelagt og alle er fortsatt trofaste mot sin kultur og oppvekst, noe som kanskje er hovedgrunnen til at Hawaii er en oase av praktfull natur og avslappet godhet. Sitt i stillhet på en strand og du vil garantert oppleve ”Mana”, som beskytter øyene og tar vare på kulturen der.

 

På øya Kauai, den nest største av Hawaii-øyene, kan man se de høye vulkanene tårne seg opp og sørge for å lage et mektig bakteppe til de hvite sandstrendene og de grønne reinskogene. Mye av Kauai fikk utviklet seg på grunn av sukkerplantasjene, og for å få et ordentlig blikk på all den rike historien denne industrien har lagt igjen på området er det en god idé å bruke våre tjenester slik at du får utforsket så mye som mulig. Veiene er smale og svingete, men lite trafikkert, så du har muligheten til å ta det med ro på veien og virkelig ta inn inntrykkene naturen vil gi deg.

 

Hawaii er en drømmedestinasjon for folk som elsker eventyr og å slappe maks av på stranda. På Hawaii kan du til og med oppleve forskjellige klimaer på en og samme øy! For å utforske ‘The Big Island’ Hawaii vil du trenge et bra transportalternativ, fordi som navnet tilsier: dette er virkelig en stor øy. Å organisere din leiebil er alltid best å gjøre på forhånd slik at du kan begynne å utforske øya så fort som mulig. Med så mange kritthvite sandstrender å slappe av på, og så mange fjellstier å utforske vil du ikke kaste bort noe som helst tid.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

 

De mest populære stedene å leie bil i USA