Leiebil New York

Gratis ekstra sjåfør med din New York bilutleier

Gratis ekstra sjåfør med din New York bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i New York. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i New York er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

 

Det finnes mye mer i staten New York enn New York City, selv om en av de mest berømte byene i verden har en tendens til å tiltrekke seg det meste av oppmerksomheten og besøkende. Så, for all del, utforsk alt 'the Big Apple' har å by på, men når du er klar for noe nytt, bør du leie en bil fra Alamo og få mest mulig ut av ferien. Den øvre delen av staten New York inkluderer en mengde fascinerende historiske attraksjoner, hvorav mange er relatert til den Amerikanske revolusjonen og frigjøringskrigen, mens naturlige attraksjoner inkluderer to fjellkjeder – Adirondacks og Catskills – samt det flotte landskapet i Hudsondalen.

Vakkert landskap

Om man leier en bil fra Alamo vil man være best utstyrt til å utforske den 141 300 km2 store staten, som i motsetning til byen med samme navn stort sett består av uberørt natur og vakkert naturlandskap. Du vil kjøre over fjellkjeder, gjennom tette skoger, kanskje vil du benytte sjansen til å stoppe på en av de familiedrevne gårdene langs veien for litt forfriskninger i form av eplecider, eller kanskje du tar en stopp i en av de sjarmerende landsbyene mens du beundrer de spektakulære elvene og innsjøer med krystallklart vann. Adirondackparken er den største statsparken i USA og dekker det meste av det nordøstlige hjørnet av staten New York. Her finner du de røffe Adirondackfjellene samt kjente innsjøer som Lake Placid, Lake Eerie og Lake Sacandaga. Den siste er et 46 km langt vannreservoar som utnyttes til båtsport og fisking, og like i nærheten finnes gode vintersportssteder og campingterreng.

 

The Great Lakes Seaway Trail

En av de flotteste kjøreturene i USA er den 830 km lange Great Lakes Seaway Trail og store deler av denne går gjennom staten New York. Den ideelle måten å utforske denne på er ved å leie en bil fra Alamo. Veien starter med Route 5 og fører deg gjennom Buffalo før du får muligheten til å se ett av de mest kjente naturunderne i verden – Niagara Falls som ligger på grensen mellom USA og Canada. Veien følger videre bredden av Lake Ontario mot St. Lawrence-elven og den berømte Thousand Islands resort regionen.

 

Route 9

Et annet alternativ er å følge Route 9 inn i den historiske Hudsondalen, hvor du kan besøke Roosevelt nasjonalpark, Vanderbilts herskapshus og det berømte Mohonk Mountain House med en utrolig utsikt over Catskillsfjellene. Herfra er det kun en kort kjøretur til Woodstock, hvor man fortsatt kan oppleve sjarmen som trakk til seg stjerner som Bob Dylan, og stedet der den legendariske musikkfestivalen ble avholdt er i dag markert med et eget museum og besøkersenter nær byen Bethel. En ting er helt sikkert – med så mye å se og oppleve i staten New York glemmer du fort at du egentlig hadde tenkt å tilbringe et par dager ekstra i byen med samme navn.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

 

De mest populære stedene å leie bil i USA