Leiebil Florida

Gratis ekstra sjåfør med din Florida bilutleier

Gratis ekstra sjåfør med din Florida bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Florida. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Florida er helt problemfritt , og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.Når du ankommer Florida blir du møtt av et hav steder å besøke og aktiviteter som du kan gjøre. En ting er helt sikkert, og det er at du vil trenge din egen bil for å kunne utforske alle de spennende stedene dette vidstrakte området byr på.

 

Familieferiene i dette området blir ofte gjort i og rundt Disney-feriestedene. The Holiday Inn Maingate er spesielt populær blant familier, sammen med Hyatt Regency Orlando, som ligger på International Drive og som tilbyr en rekke restauranter og fasiliteter for både barn og for voksne. Siden tilgang til hver av Disney sine temaparker er lettest med bil, så vil Alamo sine leiebil-tilbud gjør det enkelt for deg å få mest ut av ferien.

Sunset at Sunrise Beach in Ft.Lauderdale with palm trees and beach entry feature.

Hvis du har en egen leiebil får du muligheten til å utforske alt hva Florida har å by på. Du burde ikke gå glipp av Cape Canaveral, hjemmet til Kennedy Space Center. Ikke bare vil du få et dypere innblikk i verden langt der ute i rommet, Canaveral tilbyr også fantastiske sandstrender, en verdenskjent dyrepark, flotte shoppingsteder og et livlig natteliv.

 

Den nordligste regionen av Florida blir kalt Panhandle, et område som er såpass variert at det utvilsomt har noe for enhver smak. Området er kjent for sin bevaring av sørlige kulturarv mer enn noen annen region i staten, så overalt hvor du går vil du bli mottatt med tradisjonell sørlig gjestfrihet og generøsitet. For å utforske det vide utvalget av severdigheter - og strender i verdensklassen - så er det både essensielt og rimelig å leie en bil.

 

En av dine første destinasjoner blir kanskje Pensacola, Floridas vestligste by hvor du finner en av verdens mest berømte strender som ligger på en av de lengste barriereøyene i verden. Dette vakre området er populært for snorklere og kayakere som kommer for å nyte det krystalklare vannet, og for å utforske koralrevene og sjølivet. En stor del av området rundt Pensacola er del av Gulf Islands national Seashore, et beskyttet kystlinjeområde.

 

Ingen tur til Florida Panhandle vil være komplett uten en tur ut til Tallahassee, hovedstaden i Florida. Ikke bare er dette en viktig by med tanke på den politiske administrasjonen av staten, men det er også et historisk område som byr på sitt eget historiedistrikt med en hel rekke museer og gallerier, barer og restauranter, og til og med en dyrepark.

 

Sør-Florida er først og fremst kjent for sin turistindustri, spesielt på grunn av sitt varme klima, fantastiske landskap og sine blomstrende og spennende byer. Området er vidstrakt, så for å kunne nyte alt det har å by på så er en leiebil den beste løsningen. En leiebil gir deg muligheten til å oppleve berømte steder som Miami Beach med sin fantastiske utsikt over Atlanterhavet, og Miami North Beach, et mer tilbakelent paradis med hvite sandstrender og alle sine vannsportfasiliteter. Litt lenger langs kysten ligger den berømte Palm Beach, førstevalget til kjendiser og den sosiale elite som samler seg der for å beundre den praktfulle Intracoastal Waterway.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

 

Alamo leiebil i Florida