Leiebil Orlando

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

 

Konkurransedyktige priser der alt er inkludert

Prisbelønnet kundeservice

Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter

Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA

 

Gratis ekstrasjåfør for leiebiler i Orlando

Ta del i kjøreopplevelsen med vårt spesialtilbud om gratis ekstrasjåfør på Orlando International Airport.

 

Alamo kan tilby en rekke flotte pakker og billige leiebiler ved Orlando International Airport. Hvis du leier en bil fra oss i starten av ferien, vil du gi deg selv frihet til å se, nyte og gjøre enda mer i løpet av oppholdet i USA.

 

En stor attraksjon i Orlando er Discovery Cove. Det ligger i en vakker tropisk oase, og er fantastisk for de som ønsker å slappe av i Floridas sol eller oppleve noe nytt – spesielt for de som ønsker å svømme med delfiner.

 

Eller du kan kjøre ut i leiebilen fra Alamo til Walt Disney World, som virkelig er en fryd både for barn, foreldre og besteforeldre. 

Orlando tilbyr en fantastisk ferie for hele familien. En kjøretur ned til Lake Eola i downtown Orlando vil være en opplevelse for alle som er med på ferien. Området er dekket av blomster og trær og kan skryte av et amfiteater, restauranter og kafeer ved den vakre innsjøen – et flott sted å ta med barna, etter som det også finnes en lekeplass der. 

 

Et annet sted som er fascinerende både for gammel og ung, er Epcot-senteret. Som en del av Disney-imperiet, er senteret en fremstilling av en futuristisk by, mens World Showcase tilbyr en smak av ulike kulturer rundt om i verden.

 

Hvis du ønsker en helt fengslende opplevelse som vil glede alle aldersgrupper, kan du ta en kjøretur ut til WonderWorks på International Drive. Hovedattraksjonene her er orkan- eller jordskjelvsimulatorer og Outta Control Magic Show. 

 

Hvis du ønsker å gå på kino mens du er i Orlando, hvorfor ikke besøke en kino med en forskjell? Downtown Media Arts Centre, på Sør Magnolia Drive Downtown, omfatter et kunstgalleri med kunstverk av lokale kunstnere – og hvis du er der på en søndagskveld vil det også være levende musikk. 

 

Orlando har en rekke gode spisesteder for enhver smak og lommebok. Og hvis du ønsker et måltid kombinert med et show, kan du besøke Arabian Nights. Det kunne ikke være enklere å bestille en Alamo-leiebil på nettet for en ferie i Orlando . Det finnes et bredt spekter av moderne, pålitelige leiebiler som er perfekte når du skal planlegge en ferie for livet.

 

Alamo leiebil i Florida