Leiebil California

Gratis ekstra sjåfør med din California bilutleier

Gratis ekstra sjåfør med din California bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i California. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i California er helt problemfritt , og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

 

California er ideelt for road tripping, så å sørge for å skaffe den beste California leiebilen for turen er helt essensielt. Du vil mest sannsynlig kjøre på flere forskjellige terreng i løpet av turen; fra hard hovedvei inn mot de livlige storbyene, til mer myke og svingete veier som tar deg gjennom nasjonalparkene og skogene denne regionen er kjent for.

 

Sacramento er hovedstaden i California og er det perfekte stedet å starte din kjøretur. Byen ligger blant mange bondegårder, vingårder og rancher, så om du vil nyte ordentlig god mat lagd av lokale råvarer så vil du finne mye av dette i byens kulturrike restauranter. Besøk Old Sacramento elvebredde distrikt for å lære om byens historie, etterpå kan du ta en tur ut på den verdensberømte Highway 49 og kjøre ut til Gold Rush-byene for å få et innblikk i livet på den tiden.

 

Som i de fleste stedene man kan dra til i Sentral-California er det en hel rekke severdigheter og aktiviteter man kan utforske. Fresno, med sine familievennlige fornøyelsesparker, fine turer, utendørs avkopling og mange vannaktiviteter, har noe å tilby for alle aldere.

 

Din Sentral-California leiebil-opplevelse vil bli tatt til nye høyder om du tar turen til Santa Barbara. Dette vakre området kan by på flotte nasjonalparker, skoger og til og med National Marine Sanctuary som ligger ute til sjøs og som kan besøkes med båt. Disse stedene er ikke bare interessante for øynene, de er også fascinerende og lærerrike opplevelser du virkelig kan ta del i, noe som alle familiemedlemmer vil kunne huske for resten av livet. Inkludert i regnestykket er en blomstrende by med høykvalitets restauranter, casinoer og mye familieunderholdning, så det er av god grunn at den har fått tilnavnet 'America's Mediterranean state'.

 

Sør-California har et variert utvalg av aktiviteter og severdigheter for voksne og for barnefamilier, med verdensberømte landemerker bokstavelig talt over alt. Ontario er en stor by som ligger nær alle severdighetene i Los Angeles, og er ofte kjent som porten til Sør-California. Turisme er en av de største industriene i regionen sammen med film og underholdning.

 

Hollywood har lenge vært kjent for å være underholdningshovedstaden i verden, og det er virkelig et must å besøke området når du først er i nærheten. Du vil kunne finne mye underholdning på mange av de mest populære stedene som Long Beach, den fargerike strandstrekningen i Sør-California, hvor Broadway shows og familieunderholdning er tilgjengelig dag og natt. Long Beach har en viktig musikk-, kunst- og teater-historie, men er også berømt for å ha et av verdens beste akvarium, som trekker til seg tusenvis av mennesker.

 

Anaheim W Katella, området som gir deg det vidunderlige ferieområdet Downtown Disney, er ekstremt populær hos familier og spesielt blant barna. Her vil du få møte alle de berømte Disney-karakterene i en variasjon av forestillinger, filmer, interaktive lekegrupper og selskaper, inkludert restauranter, fornøyelsesparker og underholdning som vil begeistre folk i alle aldre.

 

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

 

Alamo leiebil i California