Leiebil Los Angeles

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

 

Konkurransedyktige priser der alt er inkludert

Prisbelønnet kundeservice

Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter

Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA

 

Gratis ekstrasjåfør for leiebiler i Los Angeles

 

Ta del i kjøreopplevelsen med vårt spesialtilbud om gratis ekstrasjåfør i Los Angeles.

 

Dra fordel av en gratis ekstrasjåfør når du bestiller leiebil i Los Angeles med Alamo. Alamo har en rekke pakker som tilbyr billige leiebiler, slik at du kan finne bilen som dekker dine feriebehov.

 

Los Angeles kan by på et skattekammer av steder for alle turister, inkludert Universal Studios Hollywood, Peterson Automotive Museum, Walt Disney Concert Hall og det verdensberømte Hollywood-skiltet. En leiebil fra Alamo vil gi deg frihet til å besøke stedene denne verdensberømte byen har å tilby, når du ønsker det. 

Det kulturelle høydepunktet ved alle opphold i Los Angeles er absolutt et besøk til J Paul Getty-museet på Getty Center Drive. Denne attraksjonen har fantastisk arkitektur og vakre hager og kan skryte av verkene til store artister som Cezanne, Monet og Van Gogh.

 

Ønsker du en tur i attraktive omgivelser? Hvorfor ikke ta en kjøretur ut til Venezia Canals Walkway? Den befinner seg 14 miles fra sentrum, og er perfekt hvis du vil strekke på beina i rolige omgivelser samtidig som du beundrer de vakre hjemmene langs gangveien. 

 

Nær Canals Walkway, selv om den er mye mer overfylt, finner du den berømte Venice Beach. Promenaden er bare 2,5 miles lang og totalt bilfri. Her vil du se den mer eksentriske siden av LA-livet med gateartister, spåmenn og andre kunstnere. 

 

Los Angeles har også flere gode spisesteder – for sjømat kan du besøke Providence, eller for et flott sted for hele familien, prøv Brent's Deli.

 

Det er svært fleksibelt å leie en bil fra Alamo. Du kan hente og returnere bilen på det kontoret som er mest praktisk for deg. Så bestill din leiebil i Los Angeles ved å fylle ut bestillingsskjemaet på denne siden.

 

Alamo leiebil i California

 

San Francisco

Los Angeles