Leiebil Texas

Gratis ekstra sjåfør med din Texas bilutleier

 

 

Gratis ekstra sjåfør med din Texas bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Texas. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Texas er helt problemfritt , og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

 

Leiebil Nordlige Texas

Blomstrende landsbyer er typisk for den nordlige delen av Texas. Flotte åskammer, spektakulære prærier og noen av Amerikas mest imponerende innsjøer. Med leiebilen din kan du legge ut på en reise der det er noe å se og oppleve rundt hver eneste sving.

A view of the Rio Grande and Texas-Mexico Border from the Hot Springs Canyon in Big Bend National Park

Regionen har tre hovedflyplasser der Dallas Fort Worth Airport er den største og travleste, dernest Midland Airport og Dallas Love Field som også har kontinuerlig trafikk. Alle disse flyplassene er et bra utgangspunkt for besøk i regionen og en leiebil vil raskt bringe deg til ditt bestemmelsessted, enten det er til rolige og historiske Wichita Falls eller den travle byen Dallas.

 

En kjøretur til Lubbock er en naturopplevelse i seg selv der du ferdes mellom åsene, canyons, bomullsåkre og nasjonalparker, en tur du ikke vil ønske at tar slutt. Når du ankommer en by så innser du at det er så mye å se og oppleve. Her kan du komme over store mengder Buddy Holly suvenirer, oppsetninger om en levende cowboy-kultur som kan være svært underholdende. Lubbock er vertsby for 'The National Cowboy Symposium' som ikke bare viser cowboyenes levesett og virke men også matlagingskurs, dikt og historier, kunst og musikk.

 

Det er aktiviteter i temaparkene for hele familien og med å hoppe inn i leiebilen din fra Alamo bilutleie og kjøre et lite stykke ut av byen, så er det en mengde attraksjoner som innsjøen Buffalo Springs Lake der hele familien kan dra på spaserturer, teltturer, svømmeturer og rideturer blant den fineste naturen du kan forestille deg. Mange flotte restauranter, museer, barer og lokale vingårder; det finnes noe for enhver i denne livlige trivelige byen.

 

Å reise rundt i Nord Texas vil uten tvil være en uforglemmelig opplevelse som hele familien vil huske i lang tid. Dere vil nok få lyst til å reise tilbake hit en annen gang. Med et subtropisk klima med lange varme somre og milde vintre er det behagelig å reise hit hele året. Regionen er kjent for ganske brutale stormer på vårparten, men disse kan også være et spektakulært skue.

 

Leiebil Sørlige Texas

Her i sør finner du blant annet byene Houston og San Antonio, som er de to største byene i staten Texas. Er du på besøk her, er det helt nødvendig å ha tilgang til en leiebil om du vil ha muligheten til å få med deg alt hva regionen har å tilby. De fleste internasjonale flightene lander på Corpus Christi Airport, hovedflyplassen sør i Texas. Herfra har du flotte veier til alle de store byene og alle andre steder av interesse.

 

Den største byen i Sør Texas er Houston. Ikke overraskende, her er det mye interessant å få med seg. Her finner du NASAs operasjonssenter på 'Space Center Houston', og du finner en overflod av museer, gallerier og mer parkområde per innbygger enn noe annet sted i USA.

 

Nattelivet i Houston tilfredsstiller enhver smak, tallrike klubber, kasinoer i tillegg til fine spisesteder, et stort utvalg prisbelønte restauranter og noen av de flotteste teatrene i landet.

 

Den nest største byen i Texas er San Antonio. Byen har vært av stor historisk betydning og inneholder arkitektoniske mesterverk fra en svunnen tid. Byen tilbyr en fasinerende påminnelse om uavhengighetskampen til Texas ledet an av Davy Crockett, Jim Bowie og William Travis.

 

Arven etter disse tapre personlighetene lever fortsatt i alt byen foretar seg. En tur langs elven 'The San Antonio river walk' er noe alle som kommer hit må få med seg. Ta en minneverdig spasertur langs de belagte turstiene og intrikate broene, nyt en kopp kaffe i en av de mange kaffebarene langs elven og bare ta til deg den avslappende atmosfæren langs elven som er av en annen verden.

 

En kort kjøretur til 'Texas Hill Country' er vel verdt å få med seg. Her er det sjarmerende landsbyer i flotte omgivelser som gjør at du går med kameraet klart hele tiden. Eiendommelige veikroer, vingårder og små butikker med brukskunst innhyllet i en avslappende og vennlig atmosfære.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

 

De mest populære stedene å leie bil i USA