Leiebil Miami

Miami at night, Florida

Gratis ekstrasjåfør for leiebiler i Miami

Ta del i kjøreopplevelsen med vårt spesialtilbud om gratis ekstrasjåfør i Miami.

Velg Alamo for å få gode leiebilavtaler i Miami. Alamo tilbyr fleksible, rimelige leiebilpakker med et bredt spekter av moderne biler å velge mellom, og du kan forhåndsbestille på nettet før flyturen ut fra Storbritannia.

For soltilbedere som er ivrige etter å slikke Florida-solen, hvorfor ikke kjøre ned til en av Miamis vakre strender? Mid Beach, bedre kjent som Miami Beach, ligger på kysten mellom 23rd og 63rd Street. South Beach nås ved å kjøre langs 23rd Street, og North Beach ved å ta 63rd Street. 

Med en av våre leiebiler kan du utforske en hel by. Du bør ikke ha problemer med å kjøre rundt i Miami ettersom byens gater kjennetegnes av et rutenettsystem som gjør det enklere å navigere i.

Det er mye mer å se i denne byen enn strendene, på 152nd Street finner du Floridas eldste og største dyrepark, Zoo Miami, der besøkende kan se mer enn 1200 dyr.

For de som ønsker å nyte en piknik eller badetur, ta en kjøretur til Oleka State Recreation Park, hvor det finnes noe for hele familien. Familier kan ro ut til en av mangroveskogsøyene, eller barna kan kose seg på lekeplassene.

Andre severdigheter i Miami er Venetian Pool på DeSoto Boulevard. Et tidligere kalkbrudd ble omgjort til et basseng, komplett med fossefall, i løpet av 1920-tallet. Det finnes et område reservert for barn, slik at du kan være trygg på deres sikkerhet.

Miami kan også skryte av flere gode museer. På Stanford Drive er Lowe Art Museum, der du finner skulpturer og keramikk som dateres flere århundrer tilbake. Vizcaya Museum and Gardens, som ligger på Biscayne Bay, omfatter et imponerende hus fullpakket med kunstverk og møbler, og en vakker hage på 10 mål.

Det er masse å gjøre, se og nyte i Miami, og den beste måten å oppleve det hele på, er ved å leie en bil fra Alamo. Du kan dra fordel av en av våre flotte leiebilavtaler i Miami ved å fylle ut skjemaet på denne siden.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA