Leiebil Florida Fort Lauderdale Flyplass

Gratis ekstra sjåfør med din Florida Fort Lauderdale Flyplass bilutleier

Fort Lauderdale beach, Florida

Gratis ekstra sjåfør med din Fort Lauderdale Internasjonal Flyplass bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Fort Lauderdale Internasjonal Flyplass. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Fort Lauderdale Internasjonal Flyplass er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Om du tror at Fort Lauderdale er for USA det Magaluf er for Nord-Europa - full av unge bråkemakere som slurker i seg øl og har våte t-shirt konkurranser – nei, da må du tro igjen. De siste årene har de anstrengt seg mye for å endre imaget på byen og typen mennesker som trekker seg dit, det har gått fra å være slitne og festglade collegestudenter til mer modne og dannede mennesker. Glem festløver, drikkeleker og Sambuca shots. I dag er det mer sannsynlig at du ser mer sofistikerte mennesker som nipper G&Ts og martinier. Unge spenningssøkere kan fortsatt ha det moro på byens barer og nattklubber, men dagens atmosfære er mye mer stiligere og roligere.

For å få det meste ut av besøket burde du skaffe deg en god og pålitelig leiebil. Da får du muligheten til å besøke alle stedene og severdighetene i ditt eget tempo. Og det finnes rikelig med vakre steder og severdigheter som du kan utforske. Den kritthvite stranden (en av de reneste i USA), turkisfarget hav, en promenade prydet med palmetrær, herlig sol og stjerneroste restauranter vil gjøre det vanskelig å gå for langt unna selve Fort Lauderdale, men en fin gåtur langs den bølgeformede New River er verdt strevet.

Få det meste ut av din Alamo leiebil ved å ta en tur til den spektakulære Las Olas Riverfront, en elvebredde med et kjøpesenter i friluft, stappfull av restauranter og butikker, og god live underholdning på kveldene. Fra der kan du også stikke på elvecruise.

For de som er litt eventyrlystne så er en sumpbåt-tur i Florida Everglades et must. Du kommer til å se mating og trening av alligatorer, og du vil komme helskinnet hjem med et bilde av deg selv mens du tar på eller holder en av disse kraftige og praktfulle beistene. En slik opplevelse vil gjøre at du ble ekstra glad for at du skaffet deg en leiebil. Sentral Florida Everglades – alle 17 000 målene – består av vernede elver, sumper og myrland, og det ligger bare en halvtime til en times kjøretur fra Orlando.

Og hvorfor ikke ta turen til Fort Lauderdale Beach Park og hoppe ombord på en utrolig 40-fot glassbunnbåt for et cruise langs Intracoastal og så videre ut mot havet, hvor du kan prøve litt snorkling i et magiskt og vakkert korallrev. Og ingen grunn til å være redd; selvom du er et stykke ute på havet så er korallrevet bare 10 til 20 meter under vann, og du vil kunne se noen praktfulle eksempler på den skjønnheten havet har å by på.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA