Leiebil Wyoming

Gratis ekstra sjåfør med din Wyoming bilutleier

Road in Yellowstone National Park, Wyoming

Gratis ekstra sjåfør med din Wyoming bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Wyoming. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Wyoming er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Selv om Wyoming er en av de 50 statene med minst befolkningstetthet i USA, kommer det allikevel millioner av tilreisende hvert år for å besøke nasjonalparker og monumenter. De fleste lander på flyplassen Jackson Hole Flyplass som ligger i Grand Teton National Park.

Naturligvis kan tilreisende til denne store staten spørre seg om hvordan man skal komme seg rundt omkring. Veiene er uten sammenligning det mest pålitelige og praktiske transportnettverket, og de fleste turister velger leiebil rett fra flyplassen, her har også Alamo sin bilutleiestasjon. Med vårt gode rykte, og rimelige priser gjennom våre mange partnere og spesialkampanjer, mener mange tilreisende at vi kan tilby den mest kosteffektive løsningen.

Yellowstone National Park, hjemstedet til Grand Canyon, topper ofte listen over steder folk ønsker å besøke. Denne nasjonalparken har æren av å være USAs første nasjonalpark, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Her er det en overflod av dyreliv, alt i fra grizzlybjørner og ulver til flokker med bison og hjort. Men den er kanskje mest kjent for sine spektakulære geysirer – og her bør du få med deg Old Faithful Geyser på reiseplanen, den har sine ganske pålitelige utbrudd hver 91. minutt. Camping er utvilsomt den beste måten å kunne nyte omgivelsene på, mange fine plasser for fotturer, båtturer og fisketurer overalt i parkens overflod av innsjøer, elver og fossefall. Å komme hit om sommeren er nok å foretrekke, turer hit vinterstid må planlegges nøye og man bør være godt utrustet for opphold i kulde og snø.

Kjør ned til John D. Rockefeller Jr. Memorial, der finner du Grand Teton National Park bare 16 km sør for Yellowstone, og som er omtrent like kjent for sitt dyreliv som sine muligheter for utendørsaktiviteter. Parken er en del av fjellmassivet The Teton Range som tiltrekker seg mange fjellklatrere til sitt utvalg klatreruter av forskjellig vanskelighetsgrad.

Med den friheten du har med en leiebil, bør du kjøre enda lenger sør til Fossil Butte National Monument. Det vernede høytliggende ørkenområdet med rekordmange fossiler er dannet av bunnen på en forhistorisk innsjø. Her tilbys et skogvokter-program laget spesielt for barn, Junior Ranger Program, men det mangler heller ikke på guidet aktivitet for voksne heller.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA