Leiebil Wisconsin

Gratis ekstra sjåfør med din Wisconsin bilutleier

Milwaukee, Wisconsin

Gratis ekstra sjåfør med din Wisconsin bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Wisconsin. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Wisconsin er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Det er mye mer ved meierilandet Wisconsin enn åkre og krøtter, som har gitt staten tilnavnet America's Dairyland. Turisme er den tredje største industrien og staten har ikke mindre enn tre flyplasser: Milwaukee Internasjonal Flyplass, Green Bay Flyplass og Appleton Flyplass. Samme hvilken flyplass du ankommer på, så er leiebil fra Alamo det beste valget for bilutleie i Wisconsin. Det finnes utleiestasjoner på alle tre flyplassene, og vi ønsker alltid å gjøre det så praktisk for deg som mulig, enten det skulle bety å vente på en forsinket ankomst (hvis du har gitt oss flight-nummeret på forhånd) tilby den beste NAVI løsningen, de enkleste etterfyllingsmulighetene, eller de beste prisene gjennom våre mange samarbeidspartnere innen reiseindustrien.

Til tross for å være en jordbruksstat, så er Wisconsin et populært reisemål for vannsport med sin nest lengste kystlinje mot de store innsjøene the Great Lakes i USA. Ved den østlige delen som er dekket av de tre store flyplassene finner du Lake Michigan, kjent for sine hvite strender, og som kan narre deg til å tro at du befinner deg ved havet. Hvis du regner med den rimelige prisen du har fått på leiebilen fra Alamo, vil det være en ideell ferieløsning for mange familier å reise hit, istedenfor å reise helt til kysten eller utenlands. Det mangler ikke på vannsportaktiviteter, inkludert fiske, svømming, snorkling og kajakkturer. Stranden North Beach som har fått Blue Wave environmental certification er som regel folkets favoritt.

Door County, en lang halvøy som strekker seg ut i Lake Michigan, som er enda et paradis der turister kan søke tilflukt, komplett med pittoreske småbyer, fyrtårn og om høsten en mengde kirsebær. Her er det hoteller og restauranter der du kan bo og smake på alt denne staten produserer.

Lake Superiors sørlige bredde ligger imot Wisconsins nordlige kant. Pattison State Park er et populært sted å campe, og er også hjemsted for statens lengste fossefall.

Du finner mange kjøreturer med flott natur overalt, også gjennom nasjonalparkene. Høsten er en populær tid å komme hit, da kan du oppleve noen fantastiske høstfarger og innhøstningen som nærmer seg ved enden av høsten. Vi anbefaler Route 2 langs grensen til Michigan, opp til breddene av Lake Superior og Wisconsins nordvestlige hjørne, eller Route 42 og 43 som fortsetter langs de østlige breddene av innsjøen fra Door County og hele veien til Milwaukee.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA