Leiebil Virginia West

Gratis ekstra sjåfør med din Virginia West bilutleier

The New River Gorge Bridge, West Virginia

Gratis ekstra sjåfør med din West Virginia bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i West Virginia. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i West Virginia er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Dette er den eneste staten som i sin helhet ligger i fjellkjeden Appalachian Mountains. Vest Virginia er en magnet for de som søker etter historie og utendørsaktiviteter. Selv om hele staten er rik på fjell og naturressurser, er den delt opp i ni forskjellige regioner. Hvis du er interessert i å utforske alt denne staten har å by på, trenger du ikke å gå lenger enn til Alamo, nasjonens største bilutleieselskap. Med en praktisk lokalisert utleiestasjon på Route 219 i Lewisburg, Greenbrier Valley, og med online booking og gode leiebetingelser, finner du raskt ut at vi har leiebilbehovet ditt dekket.

Er du glad i historie må du ta en tur til West Virginias kjente steder og slagmarker under borgerkrigen. Her våkner borgerkrigen på nytt til live, i form av skuespill som spilles på de aktuelle stedene. Vest Virginia er den eneste staten som kan spore opprinnelsen sin direkte tibake til borgerkrigen, da den brøt med staten Virginia. Grensen mellom de to statene ble viktig gjennom hele krigen, terrenget – en kombinasjon av skogkledde fjellsider, innsjøer, elever og fruktbare daler garanterer en fin biltur. Spesielt om høsten når høstfargene er på sitt sterkeste og høstfestivalene er i full gang i småbyene. Du bør følge veien Staunton-Parkersburg Turnpike, og The Midland Trail som går gjennom de store byene som Charleston og Huntington, eller kjøre The Washington Heritage Trail.

Vest Virginia er et viktig senter for kull- og saltgruveindustri, men nå er mye av landområdene vernet i nasjonalparker for besøkende. Her er det åpent for campere, vandreturister, fjellsyklister, fjellklatrere og fiskere. Utendørsaktiviteter blir ofte ekstreme her, det er mange huler og sandsteinsformasjoner kjent som "The Saltpeter Trail" langs grensen til Virginia, huleentusiaster vil ikke gå tom for steder å utforske.

Rafting er en annen spennende aktivitet. Vest Virginia har noen av de beste stedene å rafte øst for Mississippi. Elven The Gauley River som er kjent som Beistet fra øst eller Beast of the East har sin mest intense sesong seks uker om høsten når vannet kommer ned fra dammen The Summersville Dam. Elven The New River er et annet populært alternativ, denne passerer under den berømte broen New River Gorge Bridge og videre gjennom nasjonalparken New River Gorge National Park. En mildere introduksjon til sporten for familier og barn er å finne i The Eastern Panhandle i Vest Virginia, på elvene Shenandoah og Potomac.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA