Leiebil Virginia

Gratis ekstra sjåfør med din Virginia bilutleier

Scenic road in Virginia

Gratis ekstra sjåfør med din Virginia bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Virginia. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Virginia er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Hvis du og familien liker å lære om historie, får dere en skikkelig godbit ved å reise til Virginia. Virginia var den aller første kolonien som ble en del av United States, den har en lang historie som kan følges gjennom landemerker spredt utover landsbygda. Her finnes fine gamle engelske bosteder, slagmarker fra borgerkrigen og steder som skapte store historiske omveltninger, blant annet rettsbygningen der slaveriet ble avskaffet. Åtte amerikanske presidenter har kommet fra Virginia så denne staten må da gjøre noe rett.

Virginia bilutleie

Virginia kan by paa et rimelig bra kollektivtilbud jevnt over, men det kan ikke sammenlignes med friheten du får når du utforsker staten med egen bil. Fjellkjeden The Blue Ridge Mountains sørger for at du får følelsen av å ha vunnet førstepremie i naturopplevelser. Ta deg tid til en liten gå- eller sykkeltur, og ta til deg inntrykkene fra villmarken. Her er et rikt dyreliv, til tider med både klør og tenner – hold øynene oppe! Det er mange flotte overnattingstilbud langs strendene på Virginia Beach, men det er langt ifra det eneste stedet med hoteller og overnattingssteder.

Virginia har utallige vinprodusenter og vingårder, og mange er åpen for publikum med guidet omvisning, en litt annerledes dagstur.

Hvis du ønsker god mat når du er på ferie, er det greit å vite at i denne staten er de glad i mat. Enten du finner en gourmetrestaurant i Chesapeake Bay, eller pølse og deep-fried beer (en type fritert deig med øl) på markedet State Fair (med mye kunst, brukskunst, musikk og mer mat naturligvis) så finner du helt sikkert noe som passer for din gane. Sjømaten er selvfølgelig også spesielt bra her langs kysten, så den bør du ikke gå glipp av.

Det er enkelt å få tak i leiebil på alle de store flyplassene i Virginia, Norfolk Internasjonal Flyplass, Richmond Internasjonal Flyplass eller Roanoke Regional Flyplass, det er bare å kjøre i vei på den grønne og innbydende landeveien. Det har lite å si hvilken årstid du velger å reise, for klimaet er bra jevnt hele året. Det er vanligvis ingen snøstormer eller annet amerikansk ekstremvær. Her er det kun frodige omgivelser, masse aktiviteter, god mat og gjestfrihet.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA