Leiebil Vermont

Gratis ekstra sjåfør med din Vermont bilutleier

Farm road in Vermont

Gratis ekstra sjåfør med din Vermont bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Vermont. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Vermont er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Vermont er ganske ulik andre amerikanske stater. Den virker stille, avslappet og landlig, og de som bor her er uavhengige og stolte av staten sin. De forbød store reklameplakater langs veiene for mange år siden, så store områder er fortsatt uberørt og vakkert.

På den annen side må du ikke tro at Vermont på noen måte ligger bak resten av USA. Vermont var forut tiden ved å bli den første staten i USA som tillot homofile ekteskap, og skimulighetene her er av en annen verden.

Bilutleie i Vermont

Vermont er så landlig at uten bil er det vanskelig å få sett noe som helst. Men så snart du har hentet bilen, ligger hele staten der til din disposisjon. Du kan besøke landsbyer fra 1800-tallet som Woodstock og Manchester, tilbringe natten på vertshus i kolonistil, eller ta en ukes rundtur i Northeast Kingdom, regionen som er et landlig område med mange små landsbyer og en fantastisk natur.

Om du ikke har kommet hit bare på grunn av naturopplevelsene, men også har lyst på andre typer aktiviteter i ferien, har du kommet til rett sted. Om du skulle ønske turer i fjell og skog, båtturer eller tur på sykkel, kan du og familien ha noen fine dager i et landskap som ser ut som det tilhører et annet århundre. Fortap deg i elve- og bekkelandskapet i 'Mad River Valley', eller besøk sukkerhusene som produserer Vermont's verdensberømte lønnesirup. Du kommer til å føle deg oppslukt av denne enkle og rolige men allikevel så rike livsstilen.

Leiebil i Vermont er enkelt, ettersom du kan leie bilen av Alamo direkte på flyplassen Burlington Internasjonal Flyplass. Men når du er i statens eneste storby bør du sette fra deg bilen og stikke innom Church Street Markedplace som er byens bilfrie handlegate. Ta en tur med fergen fra Burlington til New York, en billig måte å forsere den majestetiske innsjøen Lake Champlain på.

Maten i Vermont er absolutt noe å skrive hjem om fordi hele staten er svært opptatt av kortreist mat. Så å si hver eneste restaurant og kafe lager fantastisk hjemmelaget lokalmat av høy standard og i store porsjoner. Du blir aldri sulten, og her strekker pengene behagelig langt med et godt utvalg av overnattingssteder samme hvor du reiser. Enten du foretrekker et beskjedent motell eller et historisk vertshus, vil du finne noe du liker i Vermont.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA