Leiebil Utah

Gratis ekstra sjåfør med din Utah bilutleier

Scenic road in Utah

Gratis ekstra sjåfør med din Utah bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Utah. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Utah er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Utah er en populær feriedestinasjon på grunn av sin overflod av fantastiske naturopplevelser, inklusiv fem nasjonalparker og syv nasjonalmonumenter. Utah er kjent som et senter for ski- og snøbrettkjøring om vinteren og fjellturer om sommeren. Utah er også vert for den årlige filmfestivalen Sundance and River Rock. Her er det mye å se og gjøre, enten du er den røffe villmarkstypen eller du er på jakt etter en avslappende og rolig ferie!

Salt Lake City

Det første du bør gjøre når du ankommer Utah på flyplassen Salt Lake Internasjonal Flyplass er å leie en bil. Dette kan du arrangere online før du reiser, så er bilen klar hos Alamo når du kommer frem. Salt Lake City har i seg selv mange attraksjoner å tilby, blant annet Salt Lake Temple, The Mormon Tabernacle og Olympic Park. En halvtimes kjøretur fra byen ligger selveste innsjøen Great Salt Lake, som tilbyr en spektakulær utsikt. På sørsiden finner du badestrender og rekreasjonsområder.

Naturens underverker

Ta motorveien Interstate 15 (I-15) fra Salt Lake City og kjør inn på I-70 ved Selina for å nyte en utrolig utsikt. Fortsett på Route 191 og kjør ned til Moab, en tur som vanligvis tar ca. 6 timer. Moab fungerer greit som base for å utforske de omkringliggende nasjonalparkene, spesielt Arches National Park, hjemstedet til 2000 naturlige bueformede steinformasjoner i et ørkenlandskap høyt over byen.

Fortsetter du videre på motorveien fra Arches kommer du til Canyonlands National Park som med sin velkjente himmeløy Island in the Sky konkurrerer med Grand Canyon om å være det mest spektakulære stedet å besøke.

Alternativt, fortsett videre nedover I-15 fra Salt Lake City til den fantastiske Zion National Park. Den 17 km lange motorveien Zion-Mount Carmel Highway som går tvers igjennom nasjonalparken før du passer den 1,6 km lange Zion Tunnel. Fra det samme krysset kan du følge The Zion Canyon Scenic Drive som passerer storslåtte fjell som Sentinel, The Three Patriachs, The Mountain of the Sun, Red Arch Mountain, the Great White Throne og Angel's Landing før du ankommer The Temple of Sinawava. Dette naturlige utformede amfi-teateret leder videre via turstier til juvet Zion Narrows gorge.

Samme hvilken rute du velger for å utforske Utah så er du alltid i trygge hender med leiebil fra Alamo. Fra den utsøkte villmarken i nasjonalparkene til det flotte ørkenlandskapet og til skisentrene i Wasatch fjellene, har Utah virkelig noe for alle og enhver.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA