Leiebil Texas Austin Flyplass

Gratis ekstra sjåfør med din Texas Austin Flyplass bilutleier

Pennybacker Bridge in Austin, Texas

Gratis ekstra sjåfør med din Austin Bergstrom Flyplass bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Austin Bergstrom flyplass. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Austin Bergstrom flyplass er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Når du ankommer den sørlige Texas-byen Austin kommer du fort til å legge merke til et utbredt fenomen i hovedstaden av den berømte Lone Star State: du vil se mange støtfanger klistremerker med frasen, Keep Austin Weird (hold Austin rar). Dette kommer fra en kommentar gitt av den lokale businessmannen Red Wassenich, på et radiointervju i 2000 (han promoterte småbedrifter). Det har blitt vanlig at 'weird (rar)' betyr kreativ, dynamisk og innovativ. Austin har kanskje en del fasjonabel sjarm å tilby, men det har også skaffet seg et rykte som 'the Live Music Capital of the World', som arrangør av to gedigne festivaler hvert år: the South by Southwest (eller 'SXSW') og Austin City Limits Festival.

Men om du ikke er en seriøs musikkelsker er det kanskje lurt å styre unna Austin under festivaltidene siden hotelprisene har en tendens til å stige rett til værs. Du kan fortsatt nyte mye musikk hver eneste kveld resten av året også. Denne byen er rett og slett full av live-musikk og det er finnes massevis av gratiskonserter.

Men for å få det meste ut av ditt opphold i Austin anbefales det å skaffe seg en leiebil fra Austin bilutleie. På den måten får du muligheten til å virkelig utforske hva denne byen har å tilby, i forhold til dine egne planer og behov.

Med tanke på at denne byen får omtrent 300 dager med solskinn hvert år (og usedvanlige milde vintere), så finnes det en en attraksjon du absolutt burde se ved å kjøre ditt med en bil fra Austin bilutleie, nemligden vakre Lady Bird innsjøen. Det er faktisk en damlaget av en del av den majestetiske Colorado River, som renner gjennom byen, og der kan du prøve litt kayaking, kanopadling eller paddleboarding. Innsjøen har fått sitt navn fra den tidligere førstedamen, Lady Bird Johnson (hun og President Johnson møttes i Austin i 1934 mens han var i begynnelsen av sin politiske karriere).

Hvis den sterke Texas-solen blir for mye for deg så kan du, dersom du er modig nok, å hoppe ut i en iskald (men forfriskende) vannkilde. Men vær forberedt, Barton Springs Pool er ikke for pyser. Et annet alternativ er å kjøle under de vakre hundreår-gamle pekantrærne som kaster lange skygger.

Hvis du har med deg barn så bør du leie en bil fra Austin billeie og ta dem med til den fantastiske Texas Memorial Museum. Dette museet er fylt mednaturhistoriske verk, inkludert den skrekkslagne og gigantiske Texas Pterosaur (et flyvende under fra Kritt tiden som hadde et 12 meter langt vingespenn!) til utstoppelser og rekonstruksjoner av den meksikanske vorteøglen, mykskallete skildpadder og mange flere.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA