Leiebil Tennessee

Gratis ekstra sjåfør med din Tennessee bilutleier

Hernando de Soto bridge in Tennessee

Gratis ekstra sjåfør med din Tennessee bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Tennessee. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Tennessee er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Tennessee er en frodig elvestat med vakker natur i kulisser dannet av fjellkjeden Appalachians i bakgrunnen. Tennessee er den store musikkstaten. Den er heller ikke akkurat i bakevja når det gjelder turisme, men de store hordene finner du kun i de store byene som Memphis og Nashville.

I Tennessee handler alt om musikk. Ønsker du bluegrass og countrymusikk, ta turen til Nashville. Liker du bedre rock and roll, blues og Elvis, da må du komme deg til Memphis. Ny og gammel musikk runger i gatene og i barene. I Nashville kan du til og med besøke konserthuset The Grand Ol' Opry for en dose klassikere innen moderne musikk.

Gaten Beale Street i Memphis er et sted du ikke må gå glipp av, alle som reiser til Memphis bør oppleve hver eneste bar i denne gaten, samtlige har garantert et bra band på scenen og gir deg en kveld på byen du aldri kommer til å glemme.

Selvfølgelig er den eneste måten å virkelig komme seg rundt omkring på, det er med bil. Når du er i Amerika, gjør som amerikanerne – kjør bil, skaff deg en leiebil fra dag en. Med leiebilen på plass kan du velge en dag med musikk, en annen dag med en gåtur langs stiene ved elven i nasjonalparken Great Smoky Mountains National Park. Bare pass deg for bjørn!

Hvis Smokey Mountains blir i drygeste laget for de yngste i reisefølget kan du lokke med en tur til Pigeon Forge, en liten by ved foten av fjellene som tilbyr mye fornøyelsespark for pengene.

En spektakulær dag kan være en tur til Elvis sitt hjemsted Graceland. Hit er det vanskelig å komme hvis du ikke kjører selv.

Ingen kommer til å sulte om du drar på ferie til Tennessee, for her er maten virkelig god, enorme porsjoner og rimelige priser i sammenligning med stort sett alle andre steder du har vært. Stort sett er det fornuftige priser på alle overnattingssteder, men om du ønsker noe mer fasjonabelt så har byene det meste å tilby, fra hendige 'Bed & Breakfast' til dyre hoteller. Bonusen med å reise til Tennessee er at folk er til de grader vennlige og du vil føle deg virkelig velkommen.

Leiebil i Tennessee

Ønsker du å leie bil, finner du bilutleie på alle de store flyplassene inkludert Nashville Internasjonal Flyplass, Memphis Internasjonal Flyplass, Knoxville Tyson Flyplass, Chattanooga Metro Flyplass og Tri-Cities Regional Flyplass i Blountville. Kanskje en klisje, men i Tennessee er selve reisen like mye ferie som ferien i seg selv, med sine godt vedlikeholdte motor- og landeveier som går på kryss og tvers i en overdådig natur.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA