Leiebil Dakota South

Gratis ekstra sjåfør med din Dakota South bilutleier

Mount Rushmore in South Dakota

Gratis ekstra sjåfør med din Sør-Dakota bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Sør-Dakota. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Sør-Dakota er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Planlegger du et besøk til det kjente fjellet Mount Rushmore i Sør-Dakota er du avhengig av å ha en leiebil. Enten du planlegger å ankomme på flyplassen Rapid City Regional Flyplass, Sioux Falls eller Sioux City, har vi en utleiestasjon lett tilgjengelig for deg.

Vi samarbeider med både flyselskaper og turoperatører for å kunne tilby kundene våre de gunstigste prisene. Alamo tilbyr den mest konkurransedyktige bilutleien i Sør-Dakota. Et stort utvalg av pålitelige, moderne biler kan avhentes i de fleste byene og på flyplassene. Bookingen er rask og enkel, så du trenger ikke vente lenge før du er klar til å kjøre i vei for å utforske Sør-Dakota på egenhånd.

En tur til Sør-Dakota er ikke komplett uten et besøk til Mount Rushmore.Dette storslåtte kunstverket hugget inn i fjellet av kunstnerne Gutzon og Lincoln Borglum, ligger i området Black Hills sørvest i staten. Ansiktene til de fire presidentene George Washington, Theodore Roosevelt, Thomas Jefferson og Abraham Lincoln er hugget rett inn i fjellet. Over 2 millioner besøkende kommer hit hvert år, mange ankommer med fly til den nærliggende flyplassen Rapid City Flyplass. Black Hills er verdt et besøk i seg selv, området er dekket av furutrær, her finnes bestander av hjort og elg og det er mange muligheter til ørretfiske i både bekker og elver. Mange som kommer hit ønsker å bli noen dager for å utforske stedet noe mer enn bare å besøke Mount Rushmore. En av hovedattraksjonene er nasjonalmonumentet the Jewel Cave National Monument.

Litt lenger nord, men fremdeles i det vestlige Sør-Dakota finner du Wind Cave National Park. Her, under prærien, kan du besøke et av verdens lengste hulesystemer.

Sør-Dakota er delt inn i East River og West River, begge knyttet sammen med motorveien Interstate 90. Den beste ruten å kjøre går fra Rapid City i vest til Sioux Falls i øst, som er den største byen i staten. I sentrum av Sioux Falls arrangerer de SculptureWalk hver sommer, samt musikkfestivaler og konserter. I byens mange parker vil du finne et mangfold av stier i kryss og tvers som du kan sykle eller gå på om sommeren, eller gå på ski eller truger om vinteren.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA