Leiebil Carolina South

Gratis ekstra sjåfør med din Carolina South bilutleier

Downtown Greenville, South Carolina

Gratis ekstra sjåfør med din Sør-Carolina bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Sør-Carolina. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Sør-Carolina er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Mye av Sør-Carolina er sjeldent besøkt, så her vil du ikke plages av de store folkemengdene som du gjerne finner i Florida eller California.

Store deler av Sør-Carolinas arkitektur kalles 'antebellum' som betyr før-krigs, altså at det er bygget en gang mellom den Amerikanske uavhengighetskrigen og borgerkrigen. Stilen er typisk med overdådige store hus, og herskapshus som tilhørte tilhørte plantasjene på den tiden. Flere byer, inkludert Charleston og Georgetown er 'antebellum-byer'. Hvis Charleston blir for travel for deg, så er Georgetown mye roligere og tilbyr den samme type gjestfrihet og god mat.

Om du ønsker en familieferie, eller en romantisk avstikker for to i Sør-Carolina, er leiebil garantert den beste måten å reise på i denne staten, så å ordne leiebil hos Alamo er en god ide. Mellom flyplassen Myrtle Beach International Airport og Hilton Head Island Airport finnes det en myriade av strender og kystlandsbyer. Her finner du et stort utvalg av overnattingssteder å velge imellom. Det er nok mer press og et høyere prisnivå i områdene rundt Charleston og Hilton Head, mens du finner rimeligere plasser på steder som Spartanburg og Columbia.

En av de fineste byene i området er Charleston. Byen er ikke bare en gammel havneby med mye historie og kultur, den er også en av de kulinariske hovedstedene som spar på med en type gjestfrihet du bare kan finne i sørstatene. Er du glad i god mat, reiser du kanskje aldri herfra igjen – er du glad i historie i tillegg, da har du kommet til feriemålet som passer deg midt i blinken. Den amerikanske borgerkrigen startet rett utenfor Charleston på Port Sumter. Nå er det anlagt en militærhistorisk park på området, den er vel verdt å besøke selv om du ikke kan så mye om amerikansk historie.

Bilutleie i Sør-Carolina

Å reise rundt med bil gir deg en frihet andre fremkomstmidler ikke gir. Sør-Carolina har mye mer enn flotte strender å by på. Du kan kjøre mot fjellkjeden Blue Ridge Mountains, underveis passerer du mye 'heste-land' med mange offentlige parker som er ypperlige til piknik og spaserturer. Mange små landsbyer har stått her siden 1700-tallet. Her kan du ta med barna på ridetur, så får du tatt en nærmere titt på det flotte landskapet.

Om du befinner deg på stranden, på ridetur lenger inn i landet eller om du tusler rundt i antikvitetsforretninger i gamle Pendleton, du vil du få en uvanlig og annerledes ferie i Sør-Carolina.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA