Leiebil Rhode Island

Gratis ekstra sjåfør med din Rhode Island bilutleier

Providence, Rhode Island

Gratis ekstra sjåfør med din Rhode Island bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Rhode Island. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Rhode Island er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Rhode Island er muligens den minste av alle statene i USA, men staten har særdeles mye å by på. Ikke minst den velkjente kystlinjen som gir staten kallenavnet 'The Ocean State'. Kombinasjon av strender og historiske steder tiltrekker seg hvert år besøkende både fra USA og resten av verden, som ankommer via flyplassen Providence Flyplass. Kommer du via luftveien til Rhode Island så er en leiebil fra Alamo vanligvis det beste valget du kan ta for å reise rundt omkring i staten. Da kan du legge opp din egen reiserute for å få med deg severdigheter, forskjellige kulturelle opplevelser, strandturer og utendørsaktiviteter helt etter eget ønske.

En av våre øverste prioriteringer for våre kunder er å lette på stresset som kan resultere fra en lang og sliten reise. Bilutleiestasjonen i Rhode Island ligger på flyplassen Providence Flyplass. Vi vet at ingenting kan ødelegge din sinnsro mer enn en uventet flyforsinkelse, så send oss flight-nummeret ditt når du booker leiebilen så sørger vi for at bilen er klar til du kommer selv om flyet er forsinket. Med vår bredde i samarbeidspartnere og gode kampanjer trenger du ikke å lete videre etter en pålitelig bilutleie.

Så snart du har forlatt flyplassen, kan du som mange andre besøkende kjøre rett til Narragansett Bay med sitt nettverk av mange øyer. Du kan kjøre Route 114 over broen Mount Hope Bridge til øyen Aquidneck Island og videre til Newport helt i sør. Her finner du havnebyen Newport Harbour med yachter, båter, mange spise- og overnattingssteder. Er du glad i sjømat, må du ta turen innom en av de mange østersbarene. Newport er viden kjent for sine historiske herskapshus, inkludert The Breaker og Marble House, begge har tilhørt Vanderbilt familien og er nå åpent for publikum. Hver sommer er Newport vertsby for en Jazz festival.

En av de flotteste veiene å kjøre er kystveien Route 1, som kommer inn på 1A. Det er mulig å ta denne veien helt til Providence gjennom Wickford og Saunderstown og ut til Narragansett og Point Judith, her vil du finne et fyrtårn og en klassisk strandpromenade. Fra Point Judith kan du ta ferje ut til turstier i uberørt natur på naturreservatet Block Island. Velger du å fortsette langs Route 1 kjører du langs vestsiden av kyststripen helt til Watch Hill. Her kan både barn og voksne ta en tur i den eldste karusellen i hele USA.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA