Leiebil Pennsylvania

Gratis ekstra sjåfør med din Pennsylvania bilutleier

Philadelphia, Pennsylvania

Gratis ekstra sjåfør med din Pennsylvania bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Pennsylvania. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Pennsylvania er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Pennsylvania er en stat som har prentet seg inn i Amerikas historie. Staten er også veletablert som feriemål, med flere spa, temaparker, fjell og hundrevis av kvadratkilometer med landlige omgivelser og villmark. Her er forholdene lagt godt til rette for at du og familien kan få en fin tur samme hva man liker å gjøre i ferien.

Pennsylvania

De to største byene i Pennsylvania er Pittsburg og Philadelphia som ligger på hver sin side av staten. Begge byene har mye å tilby men er svært ulike. Den beste løsningen er å leie seg en bil og begynne reisen i en av byene for å ende opp i den andre. Med leiebil har du muligheten til utforske alt hva staten har å tilby, helt i ditt eget tempo. Det er så mye flott å se langs veien at det å bruke leiebil vil du ikke angre på.

Pennsylvania er kjent som 'the Keystone State', plassert i hjertet av USAs historie helt fra de første nybyggerne gikk i land. Alt om statens historie finner du i temaparken Philadelphias downtown Independence Historical Park, og er du virkelig historieinteressert så er det vel verdt et besøk til den beryktede slagmarken Gettysburg fra den amerikanske borgerkrigen. Staten huser også et Amish-samfunn i Lancaster County, her kan du få et unikt innblikk i en kultur som er ganske annerledes enn i USA for øvrig.

For en mer aktiv ferie kan en tur i Pennsylvanias villmark gi deg og familien mange fantastiske utendørsopplevelser, fjellene Ponocos Mountains er monumentale landemerker med perfekte turområder og mye fint å ta bilde av.

Leiebil i Pennsylvania er den beste måten å komme seg rundt på

Å leie bil er den beste måten å ferdes på i Pennsylvania, spesielt hvis dere er flere enn to på tur. Fra å ta en tur med barna til en av de mange fornøyelsesparkene som ligger bare en halvtimes kjøretur fra Philadelphia - til skiturer eller tur i seilbåt i Ponocos (der du kan avrunde dagen i et hjerteformet badekar). Parkene Herseypark og Great Wolf Lodge i Ponocos for de eldre barna og Sesame Place for de minste barna. Det er mye lettere å få med seg alt sammen dersom du kjører selv.

De travleste flyplassene er Philadelphia Internasjonal Flyplass og Pittsburgh Internasjonal Flyplass, og disse tilhører de to største byene i hele regionen. Likevel kan det hende at du vil lande på en av de litt mindre flyplassene, som Harrisburg Internasjonal Flyplass, Erie Internasjonal Flyplass, eller til og med den bittelille State College Flyplass, som er eid av Pennsylvania State University. Heldigvis har du mulighet til å leie bil fra alle disse flyplassene. Og faktisk, om du kommer med tog, kan du også leie bil ved Philadelphia 30th Street stasjonen.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA