Leiebil Oregon

Gratis ekstra sjåfør med din Oregon bilutleier

The long road to Mount Rainier in Oregon

Gratis ekstra sjåfør med din Oregon bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Oregon. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Oregon er helt problemfritt , og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Oregon er lokalisert nordvest på Stillehavskysten, og statens variasjon av land og bysentre tiltrekker millioner av besøkende hvert år. Staten er en blanding av skog og fossefall, fjellkjeder, den ulendte Stillehavskysten, og med prærier og ørken i øst. Du vil garantert ha behov for en pålitelig leiebil for å kunne se alt sammen. Bilutleieselskapet Alamo har hendige utleiestasjoner på flyplassene Portland Internasjonal Jetport, Eugene Flyplass og Redmond Municipal Flyplass og tilbyr en rekke rene og moderne biler som bare venter på å bli hentet.

Portland

Portland blir ofte omtalt som den grønneste byen i Amerika. Byen er også hjemstedet for et levende kunst- og musikkliv, og kunstmuseet Portland Arts Museum som er et av de største i Amerika. Er du interessert i hjemmebrygget øl, så er Portland senteret for mikrobryggeri-eksplosjonen i USA. Portland er også et ideelt sted for vannsport, turgåing, sykling og golf.

Spektakulære motorveier

Oregon er virkelig en ekte bilstat, med mange flotte kjøreturer å velge imellom. Kanskje den beste, og hvertfall den mest historiske er motorveien Columbia River Highway. Motorveien ble opprinnelig bygget mellom 1913 og 1922 for å knytte sammen og gjøre de vakre fossefallene, bratte gjel – canyons og fjellene fra Columbia Gorge tilgjengelig for bilturister. En 11,8 mil lang del av veien er bevart, den går fra Troutdale (like øst for Portland) til The Dalles og har beholdt mange naturperler og historiske menneskeskapte verk. Kjøreturen på den 10,5 mil lange motorveien Cascade Lakes Highway er også anbefalt, her vil du se fjell, innsjøer og elver og et utrolig flott vulkansk landskap. Denne kjøreturen gjennom den sentrale delen av Oregon er tilgjengelig fra Eugene via Route 58.

Crater Lake

Crater Lake National Park sør i Oregon er en av statens mest populære attraksjoner, parken er sentrert rundt den spektakulære naturlige formasjonen av Crater Lake. Dette er en av verdens dypeste innsjøer, hele 592 meter på det dypeste i senter av en sammenrast vulkan. Den store parken på hele 733 000 mål har andre vulkanske attraksjoner som Pumice Desert og de størknede lavaspirene kjent som The Pinnacles. Veien The Rim Drive gir deg en kjøretur rundt selve Crater Lake: du følger en 5,2 mil lang motorvei med 8 forskjellige utkikkspunkt langs veien – alle med imponerende utsikt. Med så mye å se og gjøre så er det viktig med en pålitelig leiebil, prøv Alamo og gi deg selv friheten til å utforske denne ville og varierte staten.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA