Leiebil Oklahoma

Gratis ekstra sjåfør med din Oklahoma bilutleier

Fall mountain road in Oklahoma

Gratis ekstra sjåfør med din Oklahoma bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Oklahoma. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Oklahoma er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Det er vanskelig å omtale sjarmerende Oklahoma uten å begynne å synge på sangene fra musikalen med samme navn. Det er egentlig tilstrekkelig å nevne at du ikke vil bli skuffet over hvor mye vakkert det er å se på, og hvor stor variasjon det er i de forskjellige aktiviteter denne gjestmilde staten i sør har å tilby. Et rikt prærielandskap med innsjøer og fjell. Oklahoma fortjener sitt rykte av å være et land fylt med håp og et godt hjerte.

24 timer i Tulsa

Når du lander på flyplassen Tulsa Internasjonal Flyplass, har du antakeligvis allerede ordnet med leiebil, booket online hos Alamo, som har et stort utvalg av moderne, pålitelige biler som tar deg rett på veien så du kan utforske Oklahomas nest største by, Tulsa. Bruk noen timer på å se igjennom spesialforretningene, cafeene og butikkene på Utica Square. Eller kanskje ta turen innom museet tilegnet Amerikas urbefolkning Gilcrease Museum. Deretter en kort kjøretur til kunstmuseet Philbrook Museum of Art, der huset og hagene er like overveldende som utstillingene. Om kvelden så vil du oppdage hvorfor Tulsa har en av de beste kulinariske omtalene i landet. Her kan du innta middagen i en av de mange flotte restaurantene i byens underholdningsdistrikt Blue Dome.

Route 66

Med leiebil fra Alamo kan du utforske veien i ditt eget tempo, helt slik det passer deg. Så hvorfor ikke ta en kjøretur på den legendariske Route 66. Veien ble brukt av lokalbefolkningen for å rømme fra naturfenomenet Dust Bowls forårsaket av tørken på 1930-tallet, senere er veien udødeliggjort gjennom musikk og tv-programmer som et symbol for Amerikas åpne veier og mange muligheter for den som vil. Selv om moderne motorveier har tatt over mye av strekningen, finnes det fremdeles deler av den originale veien i Oklahoma. Det kan være lurt å investere i en veibok siden veien ikke vises på mange kart og skilt, men veien er rik på historie og landskap som virkelig vil imponere deg, ofte går den gamle veien innom sære forglemte steder av Amerika. Kjør sørvestover til Oklahoma City og Clinton, der finner du Route 66 Museum, eller kjør nordøstover mot grensen til Kansas.

Nasjonalparker

Oklahoma har mange nasjonalparker, vernede områder og friluftsområder som du kan ha stor glede av. Fra Wichita Mountains Wildlife Refuge, hvor du kan se bøffel og elg beite i sitt naturlige habitat, til den rolige oasen Natural Falls State Park. Black Mesa State Park er et vernet område som ligger oppe på et høyt platå, her finnes svartbjørn og kongeørn og en utsikt over de tre statene som grenser hit. Det er ingen tvil om at Oklahoma er en stat du vil ønske å utforske i sin helhet, og med en leiebil fra Alamo har du et pålitelig mulighet til å gjøre akkurat det.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA