Leiebil Ohio

Gratis ekstra sjåfør med din Ohio bilutleier

Rich Street Bridge over the Scioto River in Ohio

Gratis ekstra sjåfør med din Ohio bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Ohio. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Ohio er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Ohio er ofte omtalt som det 'sanne amerikanske hjertelandet' eller 'true American heartland', med en blanding av mange forskjellige kvaliteter som representerer hele nasjonen. Plassert midt mellom den nordøstlige delen av USA og Midtvesten, grenser Ohio til den store innsjøen Lake Eerie i nord og mot fjellkjeden Appalachian Mountains i øst. Området imellom består av store prærieområder, travle byer, landsens bygder og alt som livet i Amerika kan by på. En trygg leiebil er viktig når du skal utforske the Buckeye State, og Alamo har utleiestasjoner på flyplassene Cleveland Internasjonal Flyplass, Cincinnati Internasjonal Flyplass, Dayton Internasjonal Flyplass og Akron-Canton Regional Flyplass.

Flyhistorie

Lander du med fly i Dayton bør du ta deg litt tid for å reflektere over byens rolle i flyhistoriens tidlige alder. Wright brødrene ble født i Dayton og temaparken Dayton Aviation Heritage National Historical Park gjør ære på brødrenes prestasjoner. Det er også et nasjonalt flyminnesmerke på flystasjonen Wright-Patterson Air Force Base som skuer over området Huffman-Prairie Flying Field, stedet der brødrene holdt på med pionerarbeidet på sine eksperimentelle fly.

Det kan lønne seg å ta leiebilen og kjøre motorveien Interstate 275 til Cincinnati. Blant hovedattraksjonene her i byen finner du museumskomplekset Cincinnati Museum Centre bygget i 1930-tallets Art Deco stil, museet var tidligere byens jernbanestasjon. Museumskomplekset huser det historiske museet Cincinnati History Museum, Museum of Natural History and Science, en OMNIMAX kinosal og et museum for barn Duke Energy Children's Museum.

Tilbake på landsbygda

Ca. 88 norske mil sørøst fra Ohios hovedstad Colombus finner du Hocking Hills State Park som ligger i nærheten av Logan. Parken er spesielt kjent for sine grotter og steinformasjoner, men det går også stier gjennom de dype skogene opp til flere utkikkspunkt. Kjører du nordover, i området mellom Colombus og Akron så vil du ende opp midt i verdens største Amish samfunn i landsens Holmes County. Byen Millersburg, Berlin og Walnut Creek er åpen for besøkende, så hvorfor ikke ta en tur tilbake til en tid med hestekjerrer og plog, og få en liten smak på det enkle liv, god husmannskost og en vennlighet du bare kan finne her på landsbygda.

Heisann Cleveland

Hvis du ønsker å få pumpet opp energinivået etter besøket hos Amish-folket, må det beste stedet å reise til være Rock and Roll Hall of Fame i Cleveland. Museet viser rockens historie fra helt siden begrepet ble unnfanget her i byen, et absolutt bra sted å besøke for musikkelskere i alle aldre. Samme hvor du ønsker å ta veien i Ohio så vil du finne smaken av Amerika i mange fasinerende forkledninger.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA