Leiebil Dakota North

Gratis ekstra sjåfør med din Dakota North bilutleier

Highway in North Dakota

Gratis ekstra sjåfør med din Nord-Dakota bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Nord-Dakota. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Nord-Dakota er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Enten du er på forretnings- eller feriereise er leiebil i Nord-Dakota den beste måten å komme seg rundt på. Med online booking og innsjekk, tett samarbeid med flyselskaper og reisebyråer, og våre praktiske og rimelige tilbud, så er vi et toppvalg innen bilutleie i Nord-Dakota. Alamo gjør bookingen så enkel som mulig, du er raskt på veien med leiebilen og klar til å utforske Nord-Dakota.

I Nord-Dakota henter og leverer du bilen hos Alamo på flyplassen Fargo Hector Internasjonal Flyplass, med åpningstider 07;00 – 23;30 i ukedagene, 09;00 – 22;30 på lørdager og 09;00 – 23;30 søndager. Vi vet at flyforsinkelser virkelig kan være en plage når du er på reise, gi oss flight nummeret når du bestiller bilen så kan vi forsikre deg at bilen vil være tilgjengelig selv om flyet er forsinket.

Nord-Dakota er plassert midt i Nord-Amerika, staten er rik på jordbruk og fossilt brennstoff. Den vestlige delen av staten hører til prærieområdet Great Plains, den østlige delen ligger i den flate dalen Red River Valley. Fargo ligger nær statsgrensen mot øst. Ta motorveien Interstate 29 fra Fargo til Grand Forks som er en av de største byene i Nord-Dakota. I denne byen finner du blant annet kunstmuseene North Dakota Museum of Art og Empire Arts Center. Alternativt kan du ta Interstate 94 vestover til Bismarck, hovedstaden i Nord-Dakota som er lokalisert langs elven Missouri River.

Staten har en betydelig kulturarv fra amerikanske indianere. Nord-Dakota er stedet der det ofte avholdes indianersamlinger eller "pow-wows", inkludert storsamlingen med United Tribes Internasjonal sin årlige pow-wow i september. Samlingen er noe man virkelig bør få med seg for å oppleve amerikansk indianerkultur. Samlingen markeres med parader i tradisjonelle drakter, smykker og mokasiner, og med mye dansing - selv publikum inviteres til å være med i dansen.

Nord-Dakota ble hjemstedet til mange som utvandret fra Skandinavia, disse tok også med seg sine festivaler. Byen Minot er kjent som den magiske byen Magic City og er hjembyen til en stor base for det amerikanske luftforsvaret. I Minot arrangeres norsk høsttakkefest hvert år i september, så her kan du få smake lokale varianter av lefse og lutefisk. Pembina County i nordøst er hjemstedet til mange utvandrere fra Island som bygget sine karakteristiske hus med torv-tak og holder i hevd kunsthåndverk som sølvarbeid og veving.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA