Leiebil Carolina North

Gratis ekstra sjåfør med din Carolina North bilutleier

Linn Cove viaduct in North Carolina

Fra fjellkjeden Blue Ridge Mountains til Atlanterhavskysten, tilbyr Nord-Carolina en avslappende, tilbakelent ferie med mye fint å oppleve og mange aktiviteter. Skal du leie bil i Nord-Carolina er bilutleieselskapet Alamo godt representert med utleiestasjoner rundt hele staten. Enten du lander på flyplassene: Charlotte Douglas Flyplass, Raleigh Durham Flyplass, Wilmington Internasjonal Flyplass, Asheville Regional Flyplass, New Bern Regional Flyplass eller Fayettville Regional Flyplass, vil Alamo være tilstede med sin pålitelige service.

Forgylt eleganse

Sørstatsgodset Biltmore Estate i Asheville er en av Nord-Carolinas mest populære reisemål. Du kan bruke mange timer på å utforske dette praktfulle godset og de flotte omgivelsene rundt. Godset ble bygget, etter fransk modell, for Vanderbilt-familien i storhetstiden til ""Gilded Age"" mot slutten av 1800-tallet. Godset strekker seg over et landområde på over 32 000 mål, der europeisk inspirerte hager smelter sammen med omliggende skogs- og landbruksområder.

Byen Asheville er i seg selv et trivelig reisemål, og er faktisk rangert som et av de lykkeligste stedene å bo i USA. Byen er et senter for alternativ kultur, er rik på kulinariske opplevelser, og er kjent for å ha en hip og ungdommelig atmosfære. Samtidig er det et ideelt sted å trekke seg tilbake for å nyte pensjonisttilværelsen. Du vil ønske å prøve de fantastiske restaurantene, caféene og barene, studere den funky arkitekturen og det livlige klubblivet i sentrum. Etterpå kan det søkes tilflukt i Great Smoky Mountains National Park med blant annet utkikkspunktet Clingsmans Dome Peak, eller ta Blue Ridge Parkway, en flott kjøretur som strekker seg 80 mil gjennom Blue Ridge Mountains og som også er kalt Amerikas favoritt-tur.

Flyhistorie

På den andre kanten av staten, på Nord-Carolinas Outer Banks ligger den attraktive kystbyen Kitty Hawk, som er kjent for Wright brødrenes første motordrevne flytur. Denne betydningsfulle begivenheten er markert med et nasjonalt minnesmerke i nærheten av Kill Devil Hill, som også har et eget besøkssenter. Byen kan skryte på seg en fantastisk strandlinje, og Kitty Hawk Woods, en kystskog som nå er et viktig naturreservat. Langs Outer Banks ligger også fyrtårnet Cape Hatteras Lighthouse, det høyeste fyrtårnet i USA med eget besøkssenter og museet Museum of the Sea. Besøkende kan gå opp de 268 trappetrinnene til toppen av fyrtårnet som fremdeles er i bruk, og nyte en enestående utsikt over både land og sjø.

Uansett reisemål, så vil Alamo bilutleie i Nord-Carolina gi deg fred i sinnet, og en flott og bekymringsløs måte å utforske Tar Heel State på.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA