Leiebil New York City

Gratis ekstra sjåfør med din New York City bilutleier

The Statue of Liberty in New York City

Gratis ekstra sjåfør med din New York City bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i New York City. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i New York City er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

New York City har en tendens til å sette ærefrykt i besøkende. Byen er hjem for noen av de mest berømte og fotograferte bygningene i verden, og det finnes kjente landemerker nesten hvor enn man snur seg. Med over 55 millioner besøkende hvert år og så mange attraksjoner vil det enkleste være å leie en bil for å forsikre seg at man får sett så mye som mulig mens man besøker byen.

Det er finnes en rekke plasser i, og rundt, New York City hvor du kan plukke opp en leiebil, enten du ankommer JFK internasjonale lufthavn eller Westchester fylkesflyplass, eller kanskje senere i sentrum av Manhattan når du har vandret rundt og fått sett de viktigste attraksjonene, som skyskraperne ved W 40th Street eller W 77th Street. Det finnes også en utleiestasjon midt i teaterdistriktet på Manhattan Broadway Astor, hvorfor ikke få med deg en forestilling og så kjøre tilbake til hotellet eller motellet der du bor. Alle slags behov kan dekkes i byen som på så berømt vis aldri sover.

Ved hjelp av en leiebil i og rundt New York City kan du følge de rutene du selv ønsker, det være seg om du velger å dra til Times Square, Downtown Manhattan eller en tur med ferga ut til Frihetsstatuen. Du kan ta turen over den berømte Brooklyn Bridge og kanskje enda litt lenger til bydelene Queens, Bronx og Staten Island for å oppleve hele New York City. For sportsfans er en tur til Flushing Meadows noe du bør ta deg tid til, det samme er en kamp på ærverdige Yankee Stadium, en av de mest berømte og ikoniske sportsfasilitetene i hele USA.

Når man kjører tilbake til byen på kvelden vil man se et fantastisk syn. Skyskraperne som lyser opp mot den mørke horisonten er kanskje det mest fotograferte motivet i New York City men det slutter aldri å forbløffe, selv erfarne fotografer. Intet besøk i New York City er komplett uten å ta seg tid til å besøke det nasjonale 11. September museet, en overveldende og vakker hyllest til de menneskene og deres familier som ble rammet den skjebnesvangre dagen. 32 dekar med fantastisk arkitektur og fredfulle hager ligger som en rolig oase i denne pulserende og søvnløse byen.

New York er kalt den mest inspirerende byen i verden, og det føles som at byens befolkning aldri hviler uansett når på dagen du er ute i gatene. Det tar litt tid til man venner seg til et slikt yrende og pulserende folkeliv men det er en opplevelse man aldri vil kunne glemme.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA