Leiebil New Mexico

Gratis ekstra sjåfør med din New Mexico bilutleier

Sunrise in northern New Mexico

Gratis ekstra sjåfør med din New Mexico bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i New Mexico. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i New Mexico er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

New Mexico er den femte største staten i USA og kaller seg selv det Fortryllede land (the Land of Enchantment), og det er liten tvil om at besøkende gjerne vil begynne å utforske det dramatiske landskapet og den rike historien så fort de har landet ved Albuquerque internasjonale lufthavn. Med så mye å se og oppleve i New Mexico, er du helt avhengig av en leiebil, så pass på å stikke innom Alamos stasjon som første stopp på din ferd.

Alamos første prioritet er å dekke kundenes behov, det være seg en satnav for å finne fram eller råd om lokale veilover. Vi samarbeider med flyselskaper, reisebyråer og turoperatører for å kunne tilby de beste prisene så du får en trygg, behagelig og kosteffektiv løsning for din ferie.

New Mexico har betydelig indiansk historie og kultur og er hjemstaten for stammene Navajo, Puebloan og Appache. Staten ble kolonisert av Spanjolene og det finnes en sterk spanskinspirert kultur i staten ennå. Opprinnelig het staten New Spain, men ble omdøpt til New Mexico da den ble uavhengig i 1821. Det er ingen mangel på museer som dokumenterer statens lange historie. Mange av dem, inkludert det fargerike Museum of Internasjonal Folk Art, New Mexicos historiske museum og guvernørpalasset, ligger i Santa Fe, ca. 96 km nordøst for Albuquerque.

Hvis du befinner deg i den nordlige delen av staten vil en leiebil gi deg muligheten til å kjøre over den fantastiske Rio Grande Gore Bridge med sin spektakulære utsikt. Sangre de Cristo fjellene, en del av de sørligste delene av Rocky Mountains, strekker seg helt til Rio Grande og gir mulighet for fotturer, sykling, camping, klatring og også tilgang til villmarken i Pecos. Det rare navnet, direkte oversatt 'Kristus blod', attribueres ofte til det rødaktive skjæret man ser i fjellene ved soloppgang og – nedgang.

I den sørlige enden av staten er landskapet flatt og tørt, med masse ørkenaktig flora og fauna som er beskyttet i et antall nasjonalparker. Du kan tilbringe dager med å bare gå rundt i det fantastiske landskapet og nyte opplevelsene men pass på å få med deg de virkelige juvelene; Carlsbad Caverns, som står på UNESCO sin verdensarvliste, og White Sands National Monument, de største gipsdynene i verden.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA