Leiebil New Jersey

Gratis ekstra sjåfør med din New Jersey bilutleier

Traffic and light trails on The Helix, New Jersey

Gratis ekstra sjåfør med din New Jersey bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i New Jersey. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i New Jersey er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

New Jersey blir litt urettferdig ofte sett på som New Yorks fattige fetter, men hagestaten (the Garden State) har mengder av opplevelser som står på egne ben, spesielt om du har en leiebil tilgjengelig. Når du lander på Newark Lufthavn finner du ikke noe bedre utleiebyrå enn Alamo, med et stort antallmoderne biler du kan velge fra. Book online før du ankommer så kan du starte ferien i New jersey nesten så fort du har kommet av flyet.

Mountain Creek

Vernons Mountain Creek ligger i det nordøstlige hjørnet av staten i Gateway nasjonalpark og her finner man et utmerket vintersportssted, den største vannparken i staten og Diablo Freeride sykkelpark. Ikke langt unna ligger den kjente Crystal Springs golfresort hvor du kan nyte en runde golf på en av de vakreste banene i USA. I denne regionen finner man også Jersey City, hvor du kan ta en ferge til Ellis Island og Frihetsstatuen fra Liberty State park i Jersey City.

The Jersey Shore

Utnytt muligheten når du har en leiebil, og reis nedover langs kystlinjen Jersey Shore. Du kan begynne med å besøke det kjente fyrtårnet Sandy Hook i Gateway nasjonalpark, hvor parkvoktere tilbyr guidede turer i det som er det eldste fortsatt fungerende fyrtårnet i USA. Dra så videre til Asbury Park, kjent gjennom sangen av Bruce Springsteen. Her finner du et bra musikkmiljø med levende musikk og et yrende kunstnerliv. Kontrastene er store til Viktoriansk eleganse i Ocean Grove før du tar turen til Seaside Heights, innspillingsstedet for MTV serien Jersey Shore og berømt for sitt yrende folkeliv med nattliv, strender og vannland.

Neste stopp er Atlantic City, berømt for sine glamorøse kasinoer langs strandpromenaden og marina, men også for strandliv, shopping og sportsattraksjoner. Derfra kan du for eksempel fortsette videre til familievennlige kystbyer i Wildwoods, med tre fornøyelsespirer og flere underholdningstilbud enn Disneyland. Avslutt med noen rolige dager i Cape May, den eldste kystresorten i landet, med vakker Viktoriansk arkitektur og en av de flotteste strendene i hele USA.

Innenlands

Tar du turen inn i landet har du muligheten til litt høyoktanmoro på New Jersey Motorports Track i Millville, med tilbud for hele familien; go-karts for barna og et godt utstyrt klubbhus for de voksne. Uansett om du vil nyte strandlivet eller skogene og fjellene i nord-vest, eller utforske New Jerseys del av Delawaredalen, så er alt mulig med Alamos rimelige og trygge leiebiler.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA