Leiebil New Hampshire

Gratis ekstra sjåfør med din New Hampshire bilutleier

Mount Washington in New Hampshire

Gratis ekstra sjåfør med din New Hampshire bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i New Hampshire. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i New Hampshire er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Granittstaten (the Granite State) tiltrekker seg mengder av turister hvert år. Om du planlegger å besøke innsjøene, nyte høstfargene eller utnytte de mange vintersportsmulighetene kan du leie en bil billig og enkelt fra Alamos stasjon ved Manchester flyplass.

Alamo er et av de største utleieselskapene i feriemarkedet i USA. Vår hovedprioritet er å tilfredsstille våre kunders behov, det være seg satnav system for å finne veien eller råd om bruk av vinterdekk på bilen. Vi sikter mot å gjøre våre booking og innsjekkingstjenster så enkle og komfortable som mulig og bruker også våre partneravtaler for å kunne gi deg de beste tilbudene. Vi vet godt at forsinkelser kan ødelegge feriestemningen så hvis du gir oss ditt flight nummer vil vi garantere deg at bilen står klar og venter på deg ved ankomst, selv om flyet ditt er forsinket.

New Hampshire er kjent som Granittstaten etter de dramatiske fjellformasjonene og steinbruddene som finnes der. Det er ikke overraskende at man her finner noen av de beste skimulighetene på østkysten. For å komme deg til White Mountains i den nordlige enden av staten, kan du ta statsvei I-93 fra Manchester flyplass, gjennom hovedstaden Concord før den møter Route 16 i øst. Langs Route 16 finner du den berømte Mount Washington Auto Road som tar deg opp til den høyeste toppen i fjellkjeden. Husk å plukke opp et klistremerke på toppen som belønning for å ha tatt turen opp!

New Hampshire er også en populær sommerdestinasjon, og med en egen leiebil kan du utforske nasjonalparken White Forest som binder sammen Vermont - og Mainedelene av den såkalte Appalachian Trail. Dette området er populært for å leie hytter langs bredden av innsjøene. New Hampshire har til og med en liten kyststripe helt i sør, som inkluderer den flotte Hamptonstranda. Høsten er den flotteste tiden å besøke New Hampshire, og veiene dekkes da av et lappeteppe av løv i høstfarger. Det finnes ingen merverdiavgift i New Hampshire, så hvorfor ikke kombinere en tur for å se på høstfargene med et besøk i New Hampshire Mall i Manchester for å nyte godt av de gode tilbudene.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA