Leiebil Mississippi

Gratis ekstra sjåfør med din Mississippi bilutleier

Jackson, Mississippi

Gratis ekstra sjåfør med din Mississippi bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Mississippi. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Mississippi er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Den enkleste måten å planlegge en ferietur i Mississippi er rett og slett å følge den mektige elva som har gitt staten navnet sitt. Selv om Mississippielven renner gjennom hele USA, fra nord til sør, er det i denne staten at den har en helt spesiell innflytelse på livet til folk, og setter en egen spiss på kulturen. På elva finner du mengder av tilbud, som flytende kasinoer, og hoteller, og det finnes så mange historiske småbyer bygget i den nyklassiske antebellum stilen (før-krigs, dvs. bygget før den Amerikanske borgerkrigen) at du knapt vet hvor du skal begynne.

Leiebil i Mississippi

Mississippi er et bortgjemt smykke i USA og den eneste måten å virkelig utforske staten er å ha din egen bil under oppholdet. Spesielt om du ønsker muligheten til å vike litt vekk fra hovedveiene og utforske de landlige sideveiene, så er det vel verdt å skaffe en leiebil.

Mississippis historie har spilt en viktig rolle opp gjennom årene, staten var sentral i slavehandelen med sine bomullsplantasjer og staten spilte også en viktig rolle gjennom Borgerrettsbevegelsen på 1900-tallet. I hovedstaden Jackson finner du kultursentre av høy kvalitet hvor du kan lære mer om historien og kulturen i denne stae Sørstaten.

Missisippi spilte også en sentral rolle i den Amerikanske borgerkrigen, og det finnes en mengde slagmarker som du kan besøke, i tillegg til den militære nasjonalparken ved Vicksburg. Det finnes også flere indianerreservater. Alt i alt en dyp opplevelse som gir både unge og gamle noe å tenke på.

Om du ønsker deg noen rolige dager på stranda finner du flotte områder langs Gulfkysten helt i sør, perfekt for lange fotturer langs uendelige sandstrender og hav så langt du kan se.

Leiebil i Mississippi

Det er enkelt å leie en bil ved Jackson kommunale flyplass, og så fort du sitter bak rattet kan ferien begynne! Følg Great River Road langs elven motstrøms for å oppleve landsbygda eller følg Mississippi Blues Trail dersom du er interessert i musikk.

Mat og overnatting er rimelig og av høy kvalitet og du vil finne tallerkenen din fylt til randen av sørstatsspesialiteter som stekt kylling, grillede reker og diverse utsøkte sideretter. Liker du scones bør du ha øynene åpne – i Mississippi heter de 'biscuits'.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA