Leiebil Minnesota

Gratis ekstra sjåfør med din Minnesota bilutleier

Minneapolis, Minnesota

Gratis ekstra sjåfør med din Minnesota bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Minnesota. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Minnesota er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Om du er på jakt etter en ferie der folk er imøtekommende og vennlige, landskapet er inspirerende og vakkert og hvor du og din familie kan velge og vrake i utendørs aktivitetstilbud kombinert med besøk på imponerende shoppingsentre og fantastiske spisesteder, da er Minnesota staten for deg.

Det sies at Minnesota har over 10 000 innsjøer, men staten har også flere byer av litt størrelse der du kan finne rimelige hotellrom, enorme porsjoner med nydelig mat og ypperlig underholdning. Om du foretrekker kunstgallerier, slik som Walker Art Centre i Minneapolis, eller levende musikk og shopping, så har tvillingbyene Minneapolis-St.Paul utallige muligheter for deg.

På den andre siden, dersom du ønsker å dra på kanotur gjennom hundrevis av kilometer med elver og kanaler, eller om en fottur eller sykkeltur passer bedre for deg, så kan du finne de perfekte stedene for dette også i Minnesota. Boundary Waters består av 1 930 km med innsjøer og elver og du kan til og med se den mektige Mississippielvens kilde i Itasca nasjonalpark.

En ting som er sikkert med Minnesota er at det er mye enklere å komme seg rundt til alle attraksjonene med en egen bil. Det å ha tilgang til bil er essensielt dersom du ønsker å besøke nasjonalparkene og oppleve landsbygda, og du vil også finne ut at det er mye enklere å komme seg rundt i byene med en egen bil.

Minnesota får en god del snø om vinteren noe som gjør det til et perfekt sted for en snøscooterferie, og med 32 100 km godt vedlikeholdte snøscooterløyper har du gode valgmuligheter på alle slags vanskelighetsnivå. Om du planlegger å besøke staten for en vinterferie bør du være trygg på at du er komfortabel med å kjøre på snø- og isføre.

Om du foretrekker rolige dager innimellom kan du stikke til det største shoppingsenteret i USA som ligger her i Minnesota: the Mall of America. I den lille byen Apple Valley finner du den imponerende Minnesota Zoo, en zoologisk hage med et variert dyreliv, et flott sted for en familieutflukt. Uansett hva slags ferie du foretrekker, så blir det ikke tid til å kjede seg i Minnesota.

Leiebil i Minnesota

Du kan enkelt leie en bil ved Hubert Humphrey terminalen ved Minnesota-St.Paul internasjonale lufthavn, eller ved Duluth internasjonale lufthavn, så det spiller ingen rolle hvordan du ankommer Minnesota; det er like enkelt å leie en bil ved begge lufthavnene.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA