Leiebil Michigan

Gratis ekstra sjåfør med din Michigan bilutleier

Detroit at night, Michigan

Gratis ekstra sjåfør med din Michigan bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Michigan. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Michigan er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Michigans varierte naturlige skjønnhet er stort sett ukjent og uberørt av mennesker. Staten er mest kjent som en industristat, men faktum er at denne store staten har noe av det mest spektakulære landskapet i USA, som strekker seg fra strender og innsjøer til skogsområder, fjell og øyer. Michigan består av to halvøyer, som er delt av Mackinacstredet som forbinder Michigansjøen med Huronsjøen. Mackinacbroen krysser stredet, men i Michigan er du uansett aldri langt unna en av de store sjøene, og staten er spesielt kjent for sitt store utvalg av vannsportaktiviteter. Den mer landlige øvre halvøya er dekket av tett skog og fjell i vest, med Porcupinefjellene og Huronfjellene som spesielt framtredende.

En ting er helt sikkert, og det er at du kommer til å trenge en trygg og sikker leiebil for å ta deg rundt i Michigan. Alamo har stasjoner ved Detroit internasjonale lufthavn, Grand rapids internasjonale lufthavn, Kalamazoo internasjonale lufthavn og Flint Bishop internasjonale lufthavn. Så uansett hvor du velger å starte reisen i Michigan, så står Alamo klar for å møte deg med et stort utvalg av moderne og komfortable leiebiler.

Detroit

Detroit er hjembyen til den Amerikanske bilindustrien, så et besøk på Henry Ford-museet er essensielt for å forstå denne byens kultur og historie. Museet har et stort utvalg av Amerikanske artefakter, ikke bare bilrelatert, men relatert til alle aspekter av Amerikansk historie. Detroit Institute of Arts og Charles Wright Museum of African American History, er også blant de mange andre museer og gallerier som gjør Detroit til en unik kulturopplevelse.

Turen rundt de store sjøene

Det er to hovedruter man kan ta for å oppleve de store sjøene; Michigansjøruten, og Superiorsjøruten. Byen Muskegon, ved bredden av Michigansjøen, ser ut over 40 km med hvite sandstrender, og de nærliggende nasjonalparkene og historiske attraksjonene er vel verdt et besøk. Michigans største fornøyelsespark, Michigan Adventure, ligger også og venter på deg, med 53 forskjellige aktiviteter, inkludert den berømte Thunderhawk berg-og-dalbanen. Fra bredden av Superiorsjøen bør du også ta en tur med ferja over til Isle Royale nasjonalpark for en fantastisk naturopplevelse med 200 kvadratmiles uberørt natur med flotte elver og et rikt dyreliv.

Michigan har hemmeligheter som venter på deg overalt, så det er betryggende og enkelt med en komfortabel leiebil som kan ta deg rundt hvor du vil for å utforske. The Great Lake State venter på deg!

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA