Leiebil Maine

Gratis ekstra sjåfør med din Maine bilutleier

Augusta, Maine

Gratis ekstra sjåfør med din Maine bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Maine. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Maine er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Staten Maine i New England er kjent for sitt fantastiske landskap, fra den dramatiske kystlinen til lange åsrygger og røffe fjell, tette skoger og flotte elver. Om vinteren er staten et sentrum for vintersport og snøbrettkjøring, men Maine kan tilby aktiviteter hele året, i tillegg til muligheten for bare å nyte synet av den fantastiske naturen. Det er enkelt å leie en bil i Maine, og Alamo har stasjoner både ved Portland internasjonale lufthavn og ved Bangor internasjonale lufthavn. Det kunne ikke vært enklere å hente en av Alamos moderne leiebiler, særlig om du har booket online før du ankommer. Derfra er veien kort til å utforske alt det spennende som Maine kan tilby sine besøkende.

Portland

Den vennlige, billedskjønne, byen Portland har mange attraksjoner og severdigheter, og det historiske gamle havneområdet bør være på toppen av lista for å få med deg byens museer, parker og historiske bygninger. Portland tilbyr også en rekke fantastiske matbiter, og er viden kjent for sitt Bondemarked (Farmer's Market) og restauranter og spisesteder som fokuserer på kortreist og organisk mat. Vegetarianere har langt større utvalg enn i mange andre stater, men Portland, og hele staten Maine generelt, er mest kjent for sin sjømat, og spesielt den berømte Maine-hummeren. Enten du velger å spise hummer i rundstykke (lobster roll), som hummerkaker eller kjøper den fersk fra markedet for å tilberede selv, så kan du ikke si du har fått opplevd Maine uten å ha smakt det som mange mener er verdens beste hummer.

Acadia nasjonalpark

Om du ankommer til Bangor er det bare en kort kjøretur langs route 1A til Ellsworth, og derfra langs route 3 til Acadia Nasjonalpark, som dekker det meste av Mount Desert Island. Totalt er det ca. 80 km. Fra Portland er det litt lengre, ca. 256 km, via statsvei 95 før man kommer inn på route 3 ved Augusta. Opplevelsen er definitivt verdt kjøreturen, med spektakulære landskapsformasjoner spredd utover 190 km2, med fjell, innsjøer, strender, skogsområder og mulighet for alle tenkelige utendørsaktiviteter.

Fyrtårnstaten

Det er ikke tilfeldig at kallenavnet på Maine er Fyrtårnstaten (The Lighthouse State), og det å ta en tur langs Atlanterhavskysten med leiebilen din for å besøke de 65 historiske fyrtårnene, er virkelig å anbefale. Du bør også besøke de mange familievennlige sandstrendene langs sørkysten av staten, eller en av de mer skjermede og avsidesliggende vikene og buktene lenger nord. Og uansett om du velger et spartansk campingliv, eller velger å bo i en av de små, koselige byene, så vil du virkelig sette pris på den trygge og komfortable leiebilen din fra Alamo.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA