Leiebil Kentucky

Gratis ekstra sjåfør med din Kentucky bilutleier

Horse farm in Kentucky

Gratis ekstra sjåfør med din Kentucky bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Kentucky. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Kentucky er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Kentucky er en velbalansert stat; den har alt, men er ganske tilbakelent, så selv om du kanskje må lete litt for å finne de spesielle feriehøydepunktene, så vil det ikke kreve mye innsats å spore dem opp – og det er vel verdt det.

Byene i Kentucky, som Louisville og Covington, har en egen sjarm, historie og kultur som ikke er til å unngå å legge merke til hvis du benytter sjansen til å smake på et stykke Kentuckypai (eller aller helst et skikkelig Kentucky grillparty). Du vil finne museer, historiske bygninger og fantastiske steder å spise, med store porsjoner og lave priser, så du kan fylle opp tallerkenen og ta en andre runde og fylle opp igjen hvis du har plass!

Hvis du liker å reise rundt og se på landskapet selv er du aldri langt unna begynnelsen av fjellkjeden Appalachene, og når du engang har gått en fottur der er det vanskelig å ikke bli skuffet andre steder i verden senere!

Leiebil i Kentucky

Kentucky er i stor grad en landlig stat og dette betyr at du vil trenge en leiebil for å komme deg rundt i staten, spesielt om du ønsker en mer aktiv ferie. Når du har plukket opp leiebilen kan du ta veien til Mammoth Cave (Mammuthulen), offisielt det lengste underjordiske tunnelsystemet i verden, dypt under jordbrukslandskapet. Hvorfor ikke besøke Kentuckys berømte bourbon destillerier, det er en grunn til at de er verdensberømte. Om whisky og bourbon er noe for deg, kan du velge å følge den såkalte Bourbonruten (Bourbon Trail) som tar deg gjennom hele staten og innom et antall destillerier.

I Kentucky ble Bluegrassmusikken født - faktisk er kallenavnet på staten The Bluegrass State - så pass på å ikke bare velge de store musikkstedene når du er her, men pass på å besøke de mindre klubbene og scenene for live musikk for et minne for livet.

Du kan enkelt leie en bil ved Louisville internasjonale lufthavn så du har friheten til å reise rundt og oppleve Kentucky på sitt beste og skape ferieminner for livet.

Hvis du besøker sent på våren kan du få med deg det berømte Kentucky Derby i slutten av april på veddeløpsbanen Churchill Downs, like ved Lexington. Dette er en fantastisk mulighet til å oppleve den spesielle stemningen og å se topptrente hester kjempe om premiene. Hvis du liker hester er det også mange steder du kan leie en hest for en dag og ta en tur du sent vil glemme, med eller uten guide.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA