Leiebil Kansas

Gratis ekstra sjåfør med din Kansas bilutleier

Country road in Kansas

Gratis ekstra sjåfør med din Kansas bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Kansas. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Kansas er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Et besøk i Kansas er en ferie du garantert vil huske, men for å komme deg rundt i denne staten vil du trenge en bil. Mellom de befolkede områdene og attraksjonene er det store åpne landskap og offentlig transport er minimal utenfor byområdene. Så for leiebil i Kansas, sjekk ut Alamo, som har et stort utvalg av moderne biler som venter på deg ved ankomst til Wichita flyplass. Det enkleste er å bestille online i forkant, så venter bilen på deg når du lander og du er klar til å utforske Amerikas sentraldel på kort tid.

Wichita

Det finnes mange attraksjoner i Wichita, inkludert Botanica, den botaniske hagen som består av 24 forskjellige hager med forskjellige tema. Old Cowtown museet med sine 23 dekar, gjenskaper og viser Wichitas fortid som en nybyggerby, mens Mid-America All-Indian centre tar for seg kunsten, kulturen og historien til prærieindianerne som opprinnelig bodde i staten Kansas. Kansas Flymuseum minnes Wichitas historie som verdens flyhovedstad.

Det Gamle Vesten

Alle med litt interesse for historien til det gamle vesten, eller interesse for westernfilmer og –bøker, vil føle seg hjemme i Kansas. Med en leiebil fra Alamo kan du følge mange av de gamle rutene der store flokker med krøtter ble drevet, for eksempel Chisholm Trail, hvor krøtter ble drevet fra San Antonio i Texas til Abilene i Kansas. Andre historiske ruter inkluderer de som ble kartlagt av de legendariske utforskerne Lewis & Clark, rutene som ble benyttet av Ponyekspressen og Santa Fe-ruten fra Franklin, Missouri til Santa Fe, Mexico.

Like ved Santa Fe-ruten, ca. 240 km vest for Wichita ligger den mest berømte av alle westernbyene, Dodge City, hvor et uttall museer og landemerker forteller om byens berømte fortid. Boot Hill museum og kirkegård er virkelig et besøk verdt for å gjenoppleve dagene da Wyatt Earp og Doc Holliday sørget for orden i byen.

Oz og videre

Oz-museet i Wamego hedrer Kansas andre grunn for berømmelse, Wizard of Oz bøkene av Frank L. Baum, og filmen med Judy Garland i hovedrollen som Dorothy som tas med på en magisk reise. Rundt 60 km vest for Topeka, så kan Wamego nås fra nord eller sør via K-99 State Highway, en vei som nå går under kallenavnet 'Veien til Oz'. Nærmere Wichita finner man Kansas Cosmosphere and Space Centre i byen Hutchinson. Her kan man beskue både amerikanske og russiske artefakter fra romalderens gyldne år.

Uansett hvordan du velger å bruke dine feriedager i Kansas så er Alamo bilutleie den enkleste og tryggeste måten å finne din egen Yellow Brick Road.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA