Leiebil Iowa

Gratis ekstra sjåfør med din Iowa bilutleier

Country road in Iowa

Gratis ekstra sjåfør med din Iowa bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Iowa. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Iowa er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Dersom du er en golfentusiast eller hvis du har aspirerende golfspillere i familien, så kan Iowa tilby en uvanlig ferie utenfor allfarvei. Det langstrakte landskapet - stort sett dekket av enorme gårdsbruk – er perfekt for golfbaner og den lokale befolkningen vet å utnytte denne fordelen ved geografien i hjemstaten.

Iowa er befolket av vennlige mennesker som er interessert i besøkende og du vil få veldig mye igjen for pengene dine i denne staten. Dette gjelder uansett om det er snakk om hjemmelaget mat, store og komfortable hotellrom eller en enkel pose med pommes frites.

Det finnes også noen godt bevarte hemmeligheter. Husker du filmen Broene i Madison County? Nettopp, Madison County ligger i Iowa. For ikke å nevne den klassiske godfølelse-filmen Field of Dreams, hvor utendørsscenene ble filmet i denne spennende staten.

Leiebil i Iowa

Siden mye av Iowa er landsbygd er offentlig transport variabel og ikke noe å belage seg på når ferien skal planlegges. Den beste måte å få mest mulig ut av ferien er derfor å leie en bil, siden dette setter deg i stand til å se hele staten og oppleve de ulike elementene som staten kan by på helt på egenhånd. Store åpne landskap, blå himmel og følelsen av frihet når du kjører langs gode veier; det er dette gode ferier er laget av.

Om du er på utkikk etter aktiviteter som ikke involverer mat eller drikke, så har du et stort utvalg i Iowa. For en god dose historie så besøk Des Moines kunstsenter med sin imponerende bygning og fantastiske kunstsamlinger, eller ta en tur til Madison County og se med egne øyne de berømte broene og om du trenger å trimme bort noen kalorier fra den fantasiske maten du spiser mens du er her, ta en dag eller to til å utforske sykkelveiene rundt i staten. Den gode nyheten er at det ikke finnes mange motbakker, bare enkle åsrygger som forsiktig bølger gjennom terrenget.

Du kan enkelt leie en bil ved Des Moines internasjonale lufthavn eller Cedar Rapids East Iowa flyplass, og derfra ligger Iowa for dine føtter. Det er gode veier, lite trafikk og det er enklere å komme seg rundt i byene med bil enn med offentlig transport, så uansett hvordan du ser på det så er en leiebil et godt valg i Iowa.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA