Leiebil Idaho

Gratis ekstra sjåfør med din Idaho bilutleier

On the road in Idaho

Gratis ekstra sjåfør med din Idaho bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Idaho. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Idaho er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Idaho er et nybyggerland, med robuste fjell og uendelig villmark i nord, og med egenutviklet kultur (som er mer avansert enn det høres ut til) og et stort antall attraksjoner i de befolkede områdene i sør, med lave åsrygger og byer. Det fantastiske landskapet i denne staten danner perfekte omgivelser for fotturer og sykkelturer, og hvis du liker å campe er det nesten ubegrensede muligheter for campingturer og rafting i elvene.

Et par virkelige edelstener i det som kalles Smykkestaten, er det lille vintersportsstedet Sun Valley, og hovedstaden Boise. Hvis du er en aktiv og sportslig type, kan du oppholde deg i skibakkene hele dagen, etterfulgt av varme spabehandlinger, utmerket mat og luksusrom på hotellene i Sun Valley. Alternativt, dersom du foretrekker mer kulturelle opplevelser, gå på teater eller konsert, eller bare nyte følelsen av å besøke en kultur som er lik men samtidig forskjellig fra din egen, så er Boise en hip by å tilbinge noen dager i. Både maten og underholdningstilbudet kan matche det man finner i større byer.

Leiebil i Idaho

En tur til Idaho er ikke det man kan kalle en kompakt ferie med korte avstander til alle attraksjoner. Når du kommer fram vil du raskt finne ut at du trenger en egen bil for å best kunne ta del i det staten har å by på. Da vil du kunne se de store forskjellene i landskapet og de forskjellige attraksjonene som denne staten kan tilby besøkende. På en måte er det nettopp denne store variasjonen som er selve hovedattraksjonen i Idaho.

De mest befolkede områdene ligger i sør, der jordsmonnet og landskapet er bedre for utvikling og gårdsdrift, men man finner også godt utviklede småbyer og fjellbygder i fjellene i nord dersom man er mest interessert i en aktiv ferie, og her kan man også finne gode overnattingstilbud til en rimelig penge dersom man ikke har forhåndsbestilt.

Det enkleste er å leie en bil, og i Idaho er det ofte lurt å velge en SUV med firehjulstrekk, noe du kan finne hos våre kontorer ved Idaho Falls regionale lufthavn, eller ved Boise flyplass. Dette gjør at du virkelig kan nyte det denne fantastiske staten har å by på. Et par dager i fjellene, kanskje en tur gjennom den vulkanske Månekraterparken (Craters of the Moon park) og så tilbake til sivilisasjonen for å få med deg en konsert, litt teater eller bare nyte nattelivet.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA