Leiebil Florida

Florida beach

Gratis ekstrasjåfør for leiebiler i Florida

Ta del i kjøreopplevelsen med vårt spesialtilbud om gratis ekstrasjåfør i Florida.

Når det gjelder å finne en billig og effektiv tjeneste for forhåndsbestilling av leiebil i USA, trenger du ikke se lenger enn Alamo. Hvis Florida er ditt valgte reisemål, ta en titt på pakkene vi tilbyr. Glem ikke dagens spesialtilbud, og gjør ditt valg med det enkle nettbaserte bestillingsverktøyet.

Hvis du kommer til Florida med fly, kan flyplassen du lander på, bestemme hva du kan se og gjøre. Dersom du for eksempel flyr inn til Orlando International, kan du få en leiebil med air condition. Og siden du er i Amerika, vil den ha automatgir i stedet for manuelt. Deretter kan du reise med stil til familiemoro ved Disney World Resort og sine fire temaparker, SeaWorld eller Universal Orlando Resort. 

Skulle du velge Miami International Airport, den største flyplassen i Sør-Florida, som ankomststed, vil du ha det beste utgangspunktet for turer til Everglades eller Miamis strender. Tampa Airport på Golfkysten, generelt rangert som den beste amerikanske flyplassen, har direkteruter til og fra London Gatwick samt fra Canada, Mexico og Caymanøyene. Uansett hvilken av disse eller av de andre flyplassene i Florida du ankommer på, vil Alamo være der med en av de største og nyeste leiebilflåtene i bransjen – og betyr utvalg og pålitelighet for deg. 

På et tidspunkt i reisen bør du ta sikte på US Route 1 (US 1). Den er for det meste en firefelts motorvei, som strekker seg 541 miles (871 km) langs statens østkyst nær Atlanterhavet, fra Georgia i nord hele veien til Florida Keys i sør. Langs denne ruten ligger det flere steder som er verdt et besøk, for eksempel Daytona, Cape Canaveral og Cocoa Beach, West Palm Beach, Fort Lauderdale og Miami.

Den sørligste delen av US 1, ca. 100 miles lang, går over vannet til Florida Keys, en øygruppe på ca. 1700 øyer. Dette er Overseas Highway, som opprinnelig ble konstruert i 1930 og kjører langs et par tofelts betongbruer. Det finnes seksjoner med firefelt slik at bilistene har mulighet til å kjøre forbi langsommere kjøretøy. Florida Keys byr på gode fiskemuligheter, snorkling, utflukter i glassbunnbåter, seiling og sykling.

Bestill din leiebil fra Alamo nå og få sjelefred når du reiser.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

  • Ett solid firma som har eksistert siden 1974
  • Gratis 24 - timers veihjelp inkludert
  • Ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr
  • Konkurransedyktige fullt inkluderende priser
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen avbestillingsgebyr
  • Over 1 million biler i flåten i Nord-Amerika

Welcome to our Special Offers E-mail Programme!

Now that you are on our list, you can expect to receive updates on great car hire rates.
You´re on your way to great savings with Alamo.

Spesielle Tilbud epost

Registrer deg og vær blandt de første som mottar nyheter og gode tilbud i fra Alamo.
Please add your details in the form below.