Leiebil San Francisco

Golden Gate Bridge San Francisco, California

Gratis ekstrasjåfør for leiebiler ved San Francisco Convention Centre

Ta del i kjøreopplevelsen med vårt spesialtilbud om gratis ekstrasjåfør ved San Francisco Convention Centre.

Besøkende til San Francisco kan hente en leiebil fra Alamo ved byens SFO Convention Centre. Alamo kan tilby et fantastisk utvalg av rimelige leiebilavtaler med enestående pakker, inkludert en ekstrasjåfør helt gratis. Vi har et bredt spekter av moderne biler du kan velge fra.

En av de mest kjente landemerkene i San Francisco er Golden Gate Bridge, og du kan gi deg selv og resten av turgjengen et minne for livet ved å kjøre over den. Et annet interessant sted du kan kjøre til mens du bor i byen, er Fisherman's Wharf, som er et stort trekkplaster for turister med mer enn 10 millioner besøkende hvert år. 

Fisherman's Wharf gir en fantastisk utsikt over bukten og kan skryte av både museer og suvenirbutikker. Dessuten vil du finne en godbit å spise på områdets sjømatrestauranter. 

Andre steder du kan bli fristet til å hoppe i bilen og besøke, er Bay Area Discovery Museum, Six Flags Discovery Museum og strandpromenaden Santa Cruz Beach Boardwalk. 

Du kan lett tilbringe en hel dag på Santa Cruz Boardwalk, som ligger midt mellom San Francisco og Monterey. Når du ser Giant Dipper, en berg-og-dal-bane i tre som dateres tilbake til midten av 1920-tallet, vil du ganske sikkert være glad for at du tok turen ned med leiebilen fra Alamo. På strandpromenaden finner du også en Looff-karusell som dateres tilbake til tidlig på 1900-tallet. 

Når du er tilbake i byen, kan du kjøre ned til vannkanten i Embarcadero og ta en titt rundt Pier 39 – en bikube av butikker der du kan kjøpe suvenirer og snacks, og få en fantastisk utsikt over San Francisco Bay. 

Hvis du ønsker å lære noe om byens sjøfartshistorie, kan du ta en tur til San Francisco Maritime National Historical Park, hvor du vil kunne se skip som dateres tilbake til det 19. århundret.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA