Leiebil Arizona

Gratis ekstra sjåfør med din Arizona bilutleier

Road in Arizona

Gratis ekstra sjåfør med din Arizona bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Arizona. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Arizona er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Arizona. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Arizona er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Arizona tilbyr noen av de mest spektakulære naturattraksjonene i USA, men på grunn av ørkenlandskapet er den eneste måten å reise på med bil som du kan leie fra Arizona bilutleie. Heldigvis er Arizona bilutleie svært konkurransedyktig og tilbyr et bredt utvalg av pålitelige og moderne biler som er tilgjengelige i de fleste store byer og flyplasser, inkludert Tucson Internasjonal Flyplass, Flagstaff Pulliam Flyplass, Scottsdale Municipal Flyplass og Mesa Gateway Flyplass. Bare gjør en booking online, hent bilen, sett på bilbeltet og tut og kjør.

The Grand Canyon

Den mest populære attraksjonen i Arizona er selvfølgelig Grand Canyon National Park. Den 365 km lange kløften ble dannet av Colorado River, og er opptil 29 km bred og 1,6 km dyp. Den ligger omtrent en dags tur fra Phoenix og en litt kortere tur fra Flagstaff, så du må planlegge litt og avgjøre om du vil besøke den lettere tilgjengelige South Rim på US Route 180 eller North Rim via Arizona Route 67 som ligger litt fjernere. Du kan også ta en helikoptertur over kløften, vandre nede i selve vidunderet, eller til og med rafte ned elven. Grand Canyons vegger viser en variasjon av glødende fargetoner mens solen beveger seg over himmelen- noe du virkelig må få med deg.

I nærheten finner du de overveldende fine og blågrønne innsjøene ved Havasu Falls inne i Havasupai Indian Reservation. Man kan komme seg dit via en 12 km lang fottur, og der venter de naturlige Havasu svømmebassengene i skyggen bomullstrærne på deg.

Mystiske ørkenlandskap

En kort kjøretur fra Flagstaff ligger Barrington Meteor Crater i Colorado Valley. 1,200 meter bred, 170 meter dyp og 40 000 år gammel. Krateret er en veldig facsinerende attraksjon og er det best bevarte meteorkrateret på jorda. Videre kan du fortsette inn i Colorado Plateau mot Monument Valley som du kan utforske på egen hånd. Dette mystiske, nesten Mars-aktige landskapet er kjent fra mange populære western filmer. Og de dramatiske buttene (isolerte åser med bratte sider), rødoksiderte platåfjellene og de betagende steinformasjonene garanterer deg ditt livs opplevelse. I nordøst Arizona finner du Petrified Forest National Park, og du kan også få kjøre gjennom dette fremmede og mystiske naturvidunderet.

Med så mye å se og oppleve så er en pålitelig leiebil svært viktig å. Å velge Alamo bilutleie vil garantere sinnsro slik at du kan slappe helt av og få en minnesrik ferie.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA