Leiebil Alaska

Gratis ekstra sjåfør med din Alaska bilutleier

The Glenn Highway in Alaska

Gratis ekstra sjåfør med din Alaska bilutleier. Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Alaska. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Alaska er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Del kjøreopplevelsen med vårt gratis Tilleggssjåfør-tilbud i Alaska. Å skaffe en Alamo leiebil å plukke opp i Alaska er helt problemfritt, og du har muligheten til å velge en modell som møter både din og din families eller reisepartners behov. Det er den mest praktiske og økonomiske måten å reise på mens du nyter din ferie.

Alaska er unik blant de femti amerikanske statene – staten ligger nemlig ikke bare adskilt fra resten, men grenser også til Canada i sørøst; Alaska er dermed den nordligste staten i USA. Alaska er preget av et vidstrakt og nesten ubebodd landskap hvor folk må reise lange distanser med bil og fly. Det sies at alle veierleder til den største byen, Anchorage, hvor de fleste ankommer ved Achorage Internasjonal Flyplass. Achorage ligger inne i fjellene og har mange aktiviteter å tilby, men selvfølgelig så vil de fleste besøkende reise videre og utforske Alaska sine spennende nasjonalparker.

Siden de har et praktiske avreise og avgangsted på Anchorage Flyplass velger mange Alaska bilutleie for å skaffe seg et kjøretøy. Med sin lettvinte bestillingsprosess kommer du til å kjøre rundt i Alaska på null komma niks. På grunn av noe dyrere bensinpriser i Alaska kan det å leie en bil fra Alaska bilutleie bli litt dyrere her enn andre steder i USA, men Alamos lavere priser gjør at det blir et enkelt og lønnsomt valg for kunder som vil prøve å få det meste ut av sitt feriebudsjett.

Det Sør-sentrale Alaska, hvor Anchorage ligger, har et stort antall dyrereservater og fritidsområder, men høydepunktet for mange turister er kjøreturen ned til Kenai Fjords National Park med sin massive Harding Icefield og sine mange isbreer. De mer dristige turistene kan gjøre litt isbreklatring, mens andre kan oppleve litt sjømannsliv på en turbåt.

Ikke langt unna kan du finne Kenai National Wildlife Refuge, som er en av de mange dyrereservatene som bevarer Alaska sitt dyreliv, som inkluderer blant annet elg, ulver, brun- og svartbjørn og villrein. Reservatet strekker seg gjennom en variasjon av fjell-, lavland- og våtlandsomgivelser, inkludert Kenai River som kjent for sin laksepopulasjon. For alle sportsentusiaster så anbefales det å prøve Canoe Trail System.

Nord for Anchorage og lengre inn i landet finnes også Alaskas kultursentrum. Reis hit for å lære mer om de innfødtes liv med sine karakteristiske håndarbeid, som blir laget av blant annet elfenbein. Hovedbyen er Fairbanks hvor den internasjonale og berømte University of Alaska's Museum of the North ligger. Reis såpass nær den nordre polarsirkelen på riktig tid av året og du vil kunne oppleve midnattsol om sommeren og det magiske nordlyset på vinteren.

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA