Globale retningslinjer for personvern

Disse retningslinjene ble sist oppdatert 20 Oct 2017.

I Enterprise Holdings, Inc., gjennom våre datterselskaper som er ansvarlige for varemerkene Enterprise Rent-A-Car, National Car Rental og Alamo Rent A Car samt lastebilutleie, bilsalg, RideShare, CarShare og Car Club, og i Enterprise Fleet Management, Inc., (samlet omtalt som «Enterprise Holdings», «vi», «vår/vårt/våre» eller «oss»), respekterer vi personvernet ditt. Vi innførte disse retningslinjene for personvern («Retningslinjer for personvern») for å vise vår forpliktelse til beskyttelse av personopplysningene dine.

Nedenfor forklarer vi hvordan vi bruker og beskytter personopplysninger vi kan innhente fra og om kundene våre via nettstedene og mobilprogrammene våre, miniprogrammer for booking og bestilling på nettet (dvs. programmer for booking og bestilling på nettet som driftes av hoteller, flyselskaper osv.), selskapets utleie- og salgssteder og tredjepartskilder. Ved å bruke nettstedene eller mobilprogrammene våre samtykker du i innhenting, bruk og viderebringing av opplysningene dine slik det er beskrevet i disse retningslinjene for personvern.

Det ligger i virksomhetens og operasjonenes natur at vi må dele reservasjons- og bookinginformasjonen din med franchisetakerne eller lisensinnehaverne våre, (Lisensinnehavere). For disse transaksjonene er lisensinnehaveren en uavhengig datakontrollør eller tilsvarende under gjeldende lovgivning som kan ha egne retningslinjer for personvern med hensyn til leieopplysningene du gir til lisensinnehaveren. Vi anbefaler deg å lese retningslinjene for personvern til lisensinnehaveren som er aktuell for transaksjonen din.

Du kan identifisere datakontrolløren eller tilsvarende under gjeldende lovgivning med hensyn til personopplysningene dine under Datakontrollører og kontaktinformasjon etter land.

Informasjonstypene vi innhenter
Slik bruker vi denne informasjonen
Slik kan informasjonen din bli delt
Datasikkerhet og -integritet
Global dataoverføring og -behandling
Endringer i disse retningslinjene
Kontakte oss
Bruk av informasjonskapsler og lignende teknologier

Informasjonstypene vi innhenter

Innhentet informasjon om deg

Du kan gi oss bestemte opplysninger i forbindelse med en transaksjon eller gjennom samhandling på nettstedene eller kontorene våre. Når du blir bedt om å oppgi personopplysninger, kan du avslå. Hvis du velger ikke å gi denne informasjonen, kan det hende at du ikke kan bruke enkelte av produktene eller tjenestene. Personopplysningene vi kan innhente, omfatter:

 • Navn, kontaktinformasjon, nummer og utløpsdato for førerkort samt kontaktinformasjon for nødssituasjoner
 • Informasjon om leiebilen, for eksempel hvor bilen er leid, dato for utleie, leiebiltype og hva du foretrekker
 • Kredittkortopplysninger, opplysninger om Enterprise-, Alamo- eller National-bonuser, opplysninger om nettbrukerkonto, ID-numre for medlemskap/firma, opplysninger om pass og bonuspoeng eller reiseselskaper vi samarbeider med
 • Opplysninger du oppgir om foretrukket markedsføring eller i forbindelse med undersøkelser eller kampanjetilbud
 • Bilder av deg du sender inn, og førerkort eller mottakene dine via kamerafunksjoner som er tilgjengelige i/på noen av mobilprogrammene og nettstedene våre
 • Økonomisk informasjon som kan være nødvendig for å tilrettelegge kjøpet eller leasingen av et kjøretøy fra et bilsalgssted eller sted for flåteadministrasjon (Du vil få flere opplysninger når du fullfører transaksjonen.)
 • Ytterligere kontaktopplysninger om deg som vi kan innhente via tredjeparter vi gjør forretninger med (f.eks. reisebyråer, Car Sales-lead-leverandører eller tilsvarende leverandører).

Med ditt samtykke kan vi bruke posisjonsinformasjon eller hentestedmarkører fra mobilenheten din eller basert på IP-adressen din. Vi kan bruke denne informasjonen til å gi deg meldinger relatert til kontorene våre, innleveringsinformasjon, lokale tilbud og annen informasjon som kan bidra til at du får bedre tjenester. Vi bruker ikke denne informasjonen til å få den nøyaktige posisjonen din av andre årsaker enn å levere tjenesten til deg. Med ditt samtykke kan programmet vårt bruke kameraet til enheten din. Hvis du har gitt oss lov til å bruke posisjonsinformasjonen din eller kameraet til enheten din tidligere, og ønsker å trekke tilbake tillatelsen, kan du endre innstillingene på enhetsnivå.

Hvis loven tillater det: På området på nettstedene våre gir vi deg muligheten til å angi navn og kontaktopplysninger for en venn, slik at vi kan sende denne vennen en invitasjon per e-post til å besøke nettstedene. Vi gir deg også muligheten til å angi en venns eller en annen persons navn og kontaktopplysninger for å foreta bestillinger for den vennen eller den andre personen. Vennen må ha gitt sitt samtykke før du sender inn opplysninger om ham eller henne. Opplysningene du oppgir, brukes ikke til markedsføringsformål med mindre vennen din spesifikt ber om tjenester eller vi på andre måter henter inn samtykke fra denne personen. Hvis du bruker noen av send-til-en-venn-funksjonene på nettstedene våre, må du være oppmerksom på at ditt eget navn og e-postadressen din kan bli inkludert i kommunikasjon som sendes til vennen din.

Informasjon som innhentes og lagres automatisk

Når du besøker nettstedene våre, kan visse opplysninger automatisk bli sendt til oss fra datamaskinen din. For hver besøkende på nettstedene våre registrerer nettserverne våre automatisk den besøkendes domenenavn eller IP-adresse. En IP-adresse er et tall som tilordnes til datamaskinen din når du kobler deg til Internett. Som en del av Internett-protokollen kan nettservere identifisere datamaskinen din ved hjelp av IP-adressen. I tillegg kan vi innhente nettlesertypen din og operativsystemet i tillegg til Internett-leverandøren din (ISP), refererende sider og utgangssider, dato- og tidsstempel og/eller clickstream-data. Vi innhenter lignende informasjon hvis du besøker nettstedene fra en mobilenhet, inkludert informasjon om merke og modell for mobilenheten, mobiloperativsystem og operatør. Unntatt der disse retningslinjene sier noe annet, kan vi kombinere den ikke-personlige informasjonen vi innhenter fra deg (som beskrevet ovenfor og som beskrevet nedenfor under Bruk av informasjonskapsler og lignende teknologier), med personopplysningene dine for å skreddersy nettstedene våre og forbedre nettopplevelsen din ved å lagre preferansene dine og/eller som hjelp til å identifisere funksjoner, annonser og tilbud som kan være av interesse for deg.

Bruk av informasjonskapsler og lignende teknologier

Enterprise Holdings og partnerne våre bruker informasjonskapsler, pikseltagger, enhetskoder, HTML 5-lagring og tilsvarende teknologier på de fleste nettstedene våre og i e-poster for markedsføring som vi kan sende til deg. Hvis du vil vite mer om praksisene våre, kan du se Retningslinjer for informasjonskapsler.

Bruk av kjøretøy- og posisjonsdata

Kjøretøyene våre kan være utstyrt med et telematikksystem fra produsenten eller et annet telematikksystem («Telematikksystem»). Noen eller alle telematikkfunksjoner er eller er ikke aktive i løpet av en utleieperiode. Telematikksystemer kan gjøre det mulig for oss å bruke, viderebringe eller få tilgang til (1) posisjonsinformasjon, (2) kollisjonsvarsel og relaterte kollisjonsdata og (3) rapporter om tilstand, kjørelengde, diagnose og ytelse for kjøretøyet («Telematikkdata») i henhold til gjeldende lovgivning.

Bruk av telematikksystemer er underlagt vilkårene og retningslinjene for personvern som er publisert av den aktuelle leverandøren av telematikksystemet og/eller kjøretøyprodusenten (for OnStar er informasjon tilgjengelig på www.onstar.com), og disse kan omfatte system- og tjenestebegrensninger, utelukkelse av garanti, ansvarsbegrensninger, vilkår for leverandøren av trådløse tjenester, personvernpraksiser, beskrivelser av bruk og deling av informasjon samt brukeransvar.

Hvis du velger å bruke telematikksystemet, er vi ikke ansvarlige for eventuelle data som blir igjen i kjøretøyet som følge av bruken din. Vi kan ikke garantere beskyttelse eller hemmeligholdelse av slik informasjon. Du må selv slette den før du leverer kjøretøyet tilbake til oss.

Personvern for barn

Nettstedene våre og markedsføringen vår på nettet retter seg ikke mot barn, og Enterprise Holdings innhenter ikke bevisst personopplysninger fra barn under 18 år eller ditt lands lavalder. Hvis du likevel tror at barnet ditt har gitt oss personopplysningene sine, og du trenger å informere oss, slik at vi kan slette dem, kan du kontakte oss på privacy@ehi.com (USA og Canada) eller e-postadressen i landet ditt, som du finner i delen Datakontrollører og kontaktinformasjon etter land nedenfor.

Slik bruker vi denne informasjonen

Vi bruker informasjonen vi innhenter, til følgende formål:

 • For å hjelpe deg med transaksjoner du ber om, for eksempel bestilling og leie av motorkjøretøyer.
 • For å levere kundetjenester relatert til din samhandling med oss eller svare på forespørselen din.
 • For å kontrollere identiteten din for å hindre svindel. Vi lagrer ikke denne informasjonen til noe annet formål.
 • For å kontakte deg i tilfelle et ufullstendig utfylt skjema for nettmedlemskap eller reservasjon.
 • For å kontakte deg angående en henvisning eller et krav.
 • For å gi deg rabatter, kuponger, konkurranser, sweepstake-markedsføring eller annen informasjon eller andre muligheter og tjenester som kan være av interesse for deg. Du kan motta disse tilbudene i reklame via tredjepartsnettsteder og -medier, inkludert sosiale medier. Du kan reservere deg mot denne reklamen ved å klikke på et ikon ved siden av den eller via personverninnstillingene på de ulike mediene.
 • For å hjelpe oss med å levere bedre produkter og tjenester, for eksempel for å evaluere innsatsen til medarbeiderne våre, for å vurdere kvaliteten på produktet og tjenesten du har mottatt, og for å hjelpe oss å forbedre nettstedene, lokalene og tjenestene våre.
 • For å utarbeide statistikk og analyser om kundenes bruk av nettstedene, produktene og tjenestene våre. Statistikken brukes bare til å gjøre det mulig for oss å yte bedre kundeservice og levere bedre produkter, funksjoner og funksjonalitet til deg og andre kunder i fremtiden.
 • For å beskytte rettighetene våre og eiendommen vår.

Vi kan kombinere opplysninger du sender inn til oss, med opplysninger som er relatert til transaksjonene dine med oss for eksempel utleiested og kjøretøytype. Vi kan også kombinere denne informasjonen med data om deg som vi mottar fra tredjeparter som bistår oss i behandlingen av forespørsler, vedlikehold av data og optimalisering av tjenestene våre.

Med ditt samtykke vil vi bruke tekstmeldinger (SMS) til å levere følgende: tidssensitiv kommunikasjon angående transaksjonen din (f.eks. om forsinkelser pga. byggearbeid ved flyplassfilial), utvidede leiemuligheter, spørreundersøkelser om kundeopplevelser, markedsføringskampanjer som kuponger, rabatter, spesialtilbud på tampen samt lojalitets- og bonusinformasjon. Du vil kunne takke nei til slik kommunikasjon ved å svare på meldingen slik meldingen beskriver det.

Vi tar vare på informasjonen vi innhenter, i kommersielt rimelige tidsperioder eller i samsvar med spesifikke lover eller retningslinjer. Informasjon som innhentes for et bestemt formål, blir bare brukt til det formålet, og informasjonen blir etter en rimelig tidsperiode ikke lenger aktivt lagret når det aktuelle formålet er oppfylt. Inaktive data kan imidlertid fortsatt bli brukt til statistikk, markedsføring, arkivering og andre analytiske formål.

Slik kan informasjonen din bli delt

Vi kan viderebringe informasjonen vi innhenter fra og om deg, til datterselskapene og lisensinnehaverne våre med det formålet å levere transaksjonene du har bedt om, og til markedsføringsformål (med ditt samtykke). I tillegg til aktørene som nevnes i disse retningslinjene, kan telematikkdata fra leiebiler viderebringes til, vises eller brukes av Enterprise Holdings, våre datterselskaper, leverandører av nødtjenester, andre som bidrar under ulykkesarbeid, operatører for telematikktjenester eller andre vi på grunn av juridiske eller avtalefestede forpliktelser må oppgi slike data til. Her finner du en oversikt over datterselskapene våre og en oversikt over lisensinnehaverne våre. Disse oversiktene vil kunne endres fra tid til annen, og du bør besøke nettstedet regelmessig for å få med deg endringer. Medarbeidere fra samarbeidspartnerne og datterselskapene våre i IT-virksomhet, markedsføring, drift og kundeservicedivisjoner kan bruke opplysningene dine slik det er beskrevet i disse retningslinjene, og hvis loven tillater det, til å sende deg informasjon om produkter og tjenester og til å svare på forespørslene dine. Hvis du vil oppdatere markedsføringsinnstillingene dine, kan du se avsnittet Kontakte oss nedenfor.

Vi kan også viderebringe opplysningene dine til andre tredjeparter:

 • når loven krever det, eller som svar til en juridisk prosess
 • uten juridisk prosess som svar på en forespørsel fra politiet i forbindelse med etterforskning av kriminalitet
 • for å beskytte våre rettigheter, vårt personvern, vår sikkerhet eller vår eiendom, eller for å beskytte allmennheten
 • til administrative eller tekniske formål eller andre forretningsformål for å tilrettelegge for våre transaksjoner med deg (dvs. for din forsikringserstatning, firmaleiebil eller via en av partnerne våre)
 • for å analysere dataene våre, utføre tjenester for mobilanalyse eller vedlikeholde og forbedre tjenestene våre (underlagt taushetsavtaler der det er relevant)
 • for å gjøre det mulig for oss å benytte tilgjengelige rettsmidler eller begrense skade som vi kan bli utsatt for
 • for å håndheve vilkårene for hvilken som helst leieavtale eller vilkår og betingelser for nettstedene våre
 • som hjelp til administrasjonen av flybonusprogrammer og andre bonusprogrammer
 • for å behandle transaksjonen din med et av våre datterselskaper eller vår lisensinnehaver/franchisetaker i landet der du foretar reservasjonen
 • hvis rettighetene til en annen person kan bli krenket
 • i andre sammenhenger med ditt samtykke

Personopplysninger kan også overføres til et annet selskap i tilfelle en overføring, endring av eierskap, omorganisering eller overdragelse av hele eller deler av Enterprise Holdings' virksomheter eller aktiva. Dette vil skje hvis partene har inngått en avtale der innhenting, bruk eller viderebringing av opplysningene er begrenset til disse formålene i forretningstransaksjonen, inkludert en beslutning om hvorvidt du skal fortsette med forretningstransaksjonen. Du blir varslet via e-post eller et tydelig varsel på nettstedene våre tretti (30) dager før en slik endring av eierskapet eller kontrollen over personopplysningene dine.

Vi kan viderebringe personopplysningene dine til tredjeparts tjenesteleverandører (for eksempel leverandører av betalingstjenester for å fakturere deg for varer eller tjenester, en e-postleverandør for å sende e-postkommunikasjon til deg på våre vegne eller leverandøren av chatfunksjonen vår for å tilby deg kundeservice). Disse tjenesteleverandørene kan befinne seg i et annet land enn landet du bor i, for eksempel USA eller et EU-medlemsland. Disse tjenesteleverandørene er kontraktsmessig forpliktet til å holde informasjonen din konfidensiell og sikker. Informasjonen din kan imidlertid være tilgjengelig for myndighetene i samsvar med gjeldende lovgivning.

Vi kan også dele aggregert informasjon eller informasjon som er gjort ikke-identifiserbar, med reklame- og markedsføringspartnere og tredjepartsmedier, blant annet nettsteder for sosiale medier, for at de skal kunne sende målrettede annonser på våre vegne.

Omtaler

Vi kan legge ut kundeanbefalinger/-kommentarer/-omtaler på nettstedene våre som kan inneholde personlig identifiserbar informasjon. Vi kommer til å innhente samtykke fra deg via e-post før vi legger ut anbefalingen. Hvis du vil at omtalen din fjernes, kan du kontakte oss med en av metodene som er oppført i avsnittet Kontakte oss.

Koblede nettsteder

Nettstedene våre kan inneholde koblinger til andre nettsteder (for eksempel nettstedene til våre markedsføringspartnere eller annonsører), som kan ha retningslinjer for personvern som avviker fra våre egne. Vi er ikke ansvarlige for aktivitetene og praksisene som finner sted på disse nettstedene. Vi anbefaler derfor at du leser retningslinjene for personvern som er publisert på nettsteder som du kommer til via nettstedet vårt.

Datasikkerhet og -integritet

Sikkerheten til informasjonen du oppgir, er svært viktig for oss, og vi prøver å bruke sikker overføring av informasjonen. For bestemte transaksjoner på noen av nettstedene våre kan vi bruke SSL-teknologi (Secured Sockets Layer) til å sikre overføringen av informasjonen. Selv om vi bestreber oss på å beskytte personopplysningene dine, kan vi ikke garantere sikkerheten til all informasjon som overføres over Internett. Når vi får informasjonen din, iverksetter vi tiltak vi mener er rimelige og relevante for å beskytte den mot tap, misbruk, uautorisert tilgang, viderebringing, endring og ødeleggelse, for å sikre integriteten til dataene. Vi bruker en kombinasjon av teknologiske, fysiske, administrative og organisatoriske kontroller samt taushetsavtaler slik vi mener det er relevant for å beskytte dataene dine.

Hvis du har et brukernavn og passord for noen av funksjonene på nettstedene våre, har du ansvaret for å holde passordet hemmelig. Du må ikke oppgi passordet ditt til noen. Vi kommer ikke til å be deg om passordet ditt i en uanmeldt telefonsamtale eller e-post. Du bør også ta rimelige forholdsregler hvis du bruker en datamaskin som ikke er din egen, eller hvis du bruker datamaskinen i en offentlig sammenheng.

Global dataoverføring og -behandling

Vi bruker informasjonen din i landet der tjenesten og transaksjonen finner sted. Vær oppmerksom på at med mindre dette er forbudt ved lov, utgjør din bruk og/eller fortsatte bruk av dette nettstedet eller mobilprogrammene ditt uttrykkelige samtykke til at informasjon kan overføres til eller lagres på servere og behandles utenfor landet du bor i, inkludert landene vi gjør forretninger i. Vær også oppmerksom på at personvernlovene i USA eller andre land der informasjon kan bli lagret, kanskje ikke er like omfattende eller gir like mye beskyttelse som lovene i andre land, inkludert landet du bor i. Du kan be oss om å la være å foreta slike overføringer, men hvis du gjør det, kan det hende at vi ikke kan levere alle eller deler av produktene eller tjenestene til deg.

Enterprise Holdings og dets heleide datterselskaper deltar i og har fått sertifisert sitt samsvar med EU-U.S. Privacy Shield-rammeverket og Swiss-U.S. Privacy Shield-rammeverket. Enterprise Holdings er forpliktet til å behandle alle persondata som mottas fra EU-medlemsland eller Sveits i henhold til hvert Privacy Shield-rammeverk, og i samsvar med de relevante prinsippene i rammeverket. Hvis du vil vite mer om Privacy Shield-rammeverket og se sertifiseringen vår, kan du gå til Det amerikanske handelsdepartementets Privacy Shield-liste.

Enterprise Holdings er ansvarlig for å behandle personopplysningene vi mottar, i henhold til hvert Privacy Shield-rammeverk, og dernest overføringer til tredjeparter som handler på våre vegne. Enterprise Holdings overholder Privacy Shield-reglene for all viderebringing av personopplysninger fra EU eller Sveits, inkludert bestemmelsene om ansvar ved videresending.

Når det gjelder personopplysninger mottatt eller overført i samsvar med Privacy Shield-rammeverkene, er Enterprise Holdings underlagt håndhevelsesmakten til U.S. Federal Trade Commission. I enkelte situasjoner kan Enterprise Holdings måtte utlevere personopplysninger i forbindelse med juridiske forespørsler fra myndighetene, blant annet for å oppfylle nasjonale sikkerhetskrav eller krav fra politiet.

Hvis du har et uløst personvern- eller dataspørsmål som vi ikke har håndtert tilfredsstillende, kan du kontakte vår USA-baserte samarbeidspartner for løsning av tvister (kostnadsfritt) på https://feedback-form.truste.com/watchdog/request. I Canada kan du kontakte Privacy Commissioner of Canada ved å gå til https://www.priv.gc.ca/cu-cn/index_e.asp eller kontakte Office of the Privacy Commissioner of Canada, 30 Victoria Street, Gatineau, Quebec, K1A 1H3.

I visse situasjoner, mer utfyllende beskrevet på Privacy Shield-nettstedet [https://www.privacyshield.gov/article?id=How-to-Submit-a-Complaint], vil du kunne kreve bindende megling når andre prosedyrer for løsning av tvister ikke har ført frem.

Se de digitale egenskapene som samsvarer med Privacy Shield ved å klikke her.

Ved overføring av personopplysninger til land utenfor EØS-området følger vi EU-lover ved å bruke standard kontraktsklausuler som er godkjent av EU-kommisjonen, ved å iverksette nødvendige sikkerhetstiltak eller ved å innhente tillatelse fra deg.

Endringer i disse retningslinjene

Vi kan oppdatere disse retningslinjene for personvern for å gjenspeile endringer i informasjonspraksisene våre. Hvis vi foretar vesentlige endringer, varsler vi deg via e-post (til e-postadressen som er spesifisert i kontoen din) eller gjennom et varsel på dette nettstedet eller på andre måter som lovgivningen krever, før endringen trer i kraft. Vi oppfordrer deg til regelmessig å lese gjennom denne siden for å få oppdatert informasjon om personvernpraksisene våre.

Kontakte oss

Det er svært viktig for oss at informasjonen vi innhenter, er nøyaktig og fullstendig, og vi bestreber oss på å sikre at informasjonen vi har, er nøyaktig og oppdatert. Hvis du ønsker å reservere deg mot direkte markedsføring eller kontrollere, endre, korrigere eller oppdatere personlig identifiserbar informasjon vi har innhentet om deg, utover mulighetene du har i disse retningslinjene, kan du kontakte oss ved hjelp av informasjonen som er oppgitt nedenfor. For markedsføring via e-post kan du bruke koblingen som finnes i bunnteksten i hver e-post.

I visse land kan du også ha rett til å reservere deg mot en del behandling av personopplysninger eller kreve at personopplysningene dine slettes. Du kan kontakte oss via e-post på privacy@ehi.com, så behandler vi forespørselen din og foretar de nødvendige endringene. Hvis du foretrekker det, finner du landsspesifikke kontaktopplysninger nedenfor. Vi svarer på forespørselen din i løpet av 30 dager, med mindre det er nødvendig at vi svarer raskere. Hvis det er tilfelle, er lokale lovfestede krav gjeldende. Vi forbeholder oss retten til ikke å gi tilgang til informasjonen din hvis vi i god tro mener at slik utlevering er forbudt ved lov, eller hvis rettighetene til en annen person kan krenkes.

DATAKONTROLLØRER OG KONTAKTOPPLYSNINGER ETTER LAND:

Når du leier et kjøretøy eller besøker et nettsted eller mobilnettsted i følgende land, er datakontrolløren som oppført nedenfor.
Land Datakontrollør Kontaktopplysninger
USA Enterprise Holdings, Inc. Spørsmål om Enterprises personvern
600 Corporate Park Drive
St. Louis, MO 63105
Canada Enterprise Rent-A-Car Canada Company Spørsmål om Enterprises personvern
600 Corporate Park Drive
St. Louis, MO 63105

Canadiske kunder kan også få råd fra kontoret til Privacy Commissioner of Canada (på telefon 1-800-282-1376 eller info@privcom.gc.ca)
Storbritannia Enterprise Rent-A-Car UK Limited Spørsmål om Enterprises personvern
Enterprise House
Melburne Park, Vicarage Road
Egham Surrey TW20 9FB.

uk.privacy@ehi.com
Irland ERAC Ireland Limited Spørsmål om Enterprises personvern
Unit 4 Lyncon Court
Snugborough Road
Blanchardstown Business Park, Dublin 15

ie.privacy@ehi.com
Tyskland Enterprise Autovermietung Deutschland B.V. & Co. KG Spørsmål om Enterprises personvern
Mergenthaler Allee 35–37, 65760

de.privacy@ehi.com
Frankrike Enterprise Holdings France S.A.S. Spørsmål om Enterprises personvern
37 rue du Colonel Pierre Avia, Paris, 75015

fr.privacy@ehi.com
Spania Autotransporte Turistico Espanol, S.A. Spørsmål om Enterprises personvern
Avenida del Ensanche de Vallecas 37, 28051 Madrid

es.privacy@ehi.com

 

Hvis du bruker nettstedet vårt, mobilappen vår eller mobilnettstedet vårt for landene som er oppført nedenfor (dvs. med en landkode som er relevant for disse landene), finner du datakontrolløren for nettstedet nedenfor. Hvis du leier en bil i et av disse landene, er utleiekontrolløren lisensinnehaveren som er oppført i leieavtalen.

Land Datakontrollør Kontaktopplysninger
Albania, Østerrike, Belgia, Bosnia-Hercegovina. Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Hellas, Ungarn, Island, Italia, Latvia, Litauen, Luxemburg, Makedonia, Malta, Montenegro, Moldova, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Sverige, Sveits, Tyrkia EAN Data Services UK Limited Spørsmål om Enterprises personvern
Enterprise House
Melburne Park, Vicarage Road
Egham Surrey TW20 9FB

uk.privacy@ehi.com

 

Hvis du befinner deg i EØS-området og bruker en funksjon for forhåndsbetaling, finner du kontrolløren for betalingsinformasjonen din nedenfor.

Land Datakontrollør Kontaktopplysninger
EØS-området EAN Data Services UK Limited Enterprise House
Melburne Park
Vicarage Road
Egham Surrey TW20 9FB

uk.privacy@ehi.com

 

For alle andre steder i verden der vi har et nettsted, et mobilnettsted eller en mobilapp, er kontrolløren for dataene du oppgir på eller via nettstedet, mobilnettstedet eller mobilappen, Enterprise Holdings, Inc., 600 Corporate Park Drive, St. Louis, MO 63105. Hvis du leier en bil i et av disse landene, er utleiekontrolløren lisensinnehaveren som er oppført i leieavtalen. Vedkommendes kontaktinformasjon er også oppgitt i leieavtalen