American Airlines

AAdvantage®-medlemmer tjener 50 bonuspoeng per leiedag på alle kvalifiserte og betalte leieavtaler ved deltakende Alamo® utleiestasjoner.

Airplane taking off

Vilkår

Du trenger ikke fly for å tjene bonuspoeng. For at du skal få tildelt bonuspoeng, må American Airlines AAdvantage-programnummeret oppgis ved bestilling av leiebil. Du kan få bonuspoeng ved deltakende Alamo utleiestasjoner i USA, Canada, Latin-Amerika, Europa og Karibia. Leie av biler knyttet til turreiser, turistindustrien eller gratis leie, kvalifiserer ikke for bonuspoeng. Alamo innkrever et avgiftserstatningstillegg for flybonuspoeng, som skal dekke statlig skatt på kostnadene for poengene som tildeles i forbindelse med utleien.

American Airlines forbeholder seg retten til å forandre AAdvantages programregler, forskrifter, reisepremier og spesialtilbud når som helst uten varsel, og til å avslutte AAdvantage-programmet med seks måneders varsel. Eventuelle endringer kan påvirke din mulighet til å benytte deg av premiene eller poengene du har opptjent deg. Det er mulig at medlemmer fra tid til annen ikke vil kunne benytte seg av premiene eller veksle dem inn mot enkelte reisemål eller flyruter. AAdvantage reisepremier, bonusopptjening og spesialtilbud er underlagt offentlige forskrifter. American Airlines er ikke ansvarlig for produkter eller tjenester tilbudt av andre deltagende selskaper. Du finner fullstendige opplysninger om AAdvantage-programmet ved å gå til www.aa.com/aadvantage. American Airlines og AAdvantage er merker for American Airlines, Inc.

www.aa.com/aadvantage. American Airlines and AAdvantage are marks of American Airlines, Inc.

American Airlines AAdvantage logo

Hvorfor velge Alamo Rent A Car?

Alamo Rent A Car er et internasjonalt firma etablert i 1974, bestill via internett i dag og få glede av fordeler som:

  • Konkurransedyktige priser der alt er inkludert
  • Prisbelønnet kundeservice
  • Ingen skjulte gebyrer eller kredittkortavgifter
  • Gratis veihjelp ved havari inkludert i alle leiebilavtaler i USA