Om Alamo

Alamo startet sin virksomhet i 1974 med fire utleiestasjoner i Florida og en flåte på 1 000 biler. Firmaet vokste sakte, men sikkert de første årene, og ble innen midten av åttitallet anerkjent som USAs ledende bilutleiefirma. Det ble tatt i bruk nye konsepter og moderne teknologi for å forenkle utleieprosessen.

Firmaets ambisiøse plan om å ekspandere til Europa og resten av verden, startet i 1988 med åpningen av Alamos internasjonale virksomhet. For å markere dette viktige skrittet i konsernets utvikling ble det åpnet utleiestasjoner ved flyplassene Gatwick og Heathrow i London.

I 1994 ble det åpnet utleiestasjoner ved flyplassene i Frankfurt, München og Brüssel samtidig som firmaet utvidet ytterliggere i Storbritannia og overtok størstedelen av eierskapet i det tyske firmaet Autohansa.

I 1995 utvidet Alamo virksomheten til Hellas og Portugal og åpnet sine første canadiske utleiestasjoner i Montreal og Vancouver.

Og Alamo har bare fortsatt å vokse. Firmaet har nå mer enn 180.000 biler som brukes av over 15 millioner reisende årlig, ved 293 utleiestasjoner i USA og Canada, samt over 955 utleiestasjoner i Europa, Latin-Amerika, Karibia, Sør-Afrika og Australia.